Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Paravan de duș Rea Bler-1 120 cu raft și cuier Evo

ID: 5778
EAN: 5906366004414
SKU: KPL-K7957
 • 2510,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Dimensiuni cabina: 120
Culoare: Negru
Tip cabina: Walk-in
Culoare sticla: Transparent 8mm
Directie cabina: Universal
Garantie: 24 luni
Producator: Rea
Descriere

Paravan de duș Bler-1

Designul modern cu un subtil indiciu de geometrie va reîmprospăta cu siguranță orice decor de baie și va introduce o atmosferă uimitoare, indiferent dacă amenajarea interioară este marcată cu un stil modern, vintage sau orice alt stil.

p {padding: 10px 0 0 0}. Profilele negre in combinatie cu sticla transparenta nu sunt altceva decat un echilibru perfect in designul intregului produs. Liniile negre care trec de-a lungul peretelui, creând un model bine echilibrat, sunt încă o altă valoare care încântă ochiul chiar și celor mai sofisticate gusturi. Un braț reglabil, din aluminiu, completează întreaga compoziție cu minimalismul său.

p {padding: 10px 0 0 0}. Peretele de dus * Bler * nu este doar o necesitate pentru igiena de zi cu zi, este si un moment pentru un moment de relaxare pe care il meritati dupa o zi lunga. Am depus toate eforturile pentru a ne asigura că, pe lângă funcționalitatea de înaltă clasă, produsul este și un element unic în baia dvs. și vă mulțumește nu numai corpului, ci și ochilor. Lasă baia ta să devină ceva mai mult decât un simplu loc de împrospătare.

p {padding: 10px 0 0 0}. Pentru un confort maxim, peretele nostru este acoperit cu un nano strat inovator * Easy Clean *, este o tehnologie care vă permite să păstrați peretele în ordine perfectă cu un efort minim. Menține curățenia perfectă fără a folosi detergenți puternici. În plus, banda de podea atașată protejează geamul dușului împotriva deteriorării. * Culoarea neagră se aplică în procesul de producție, apoi se întărește de două ori împreună cu frunza la 600-800 ° C. * Garantează 100% durabilitate și rezistență la zgârieturi și deteriorări mecanice. Aceasta este singura metodă care asigură cea mai înaltă calitate și durabilitate.

Raft practic cu suport pentru prosoape Evo Black Mat

Setul cu peretele de dus Bler include un raft practic cu suport pentru prosoape Evo. Este realizata din aluminiu de inalta calitate acoperita cu o culoare neagra mat rezistenta la deteriorare si zgarieturi. Un raft practic iti va permite sa pastrezi ordinea in baie, iar aspectul sau modern va fi un element decorativ suplimentar al baii tale.

Înainte de instalare, raftul trebuie tăiat la lățimea geamului de duș, lungimea maximă a raftului este de 120 cm. Metoda de asamblare este extrem de intuitivă, doar strângeți șuruburile care vor menține raftul la înălțimea dorită.

Seturi de duș, scurgeri și alte accesorii potrivite din domeniul armăturilor pentru baie găsiți în oferta magazinului nostru. Noi invităm!

instrucțiuni și fișiere de descărcat

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!