Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Product.flag_id
Noutate (1)
Produsele in oferta
Arata tot
Producator
Tutumi (9)
Garantie
Arata tot
Finisaj
lucios (4)
Culoarea
Auriu (4)
Latime (mm)
de la
  de la pana la mm
Inaltime (mm)
de la
  de la pana la mm
Lungime (mm)
de la
  de la pana la mm
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
 • în ordine alfabetică a-z
 • cele mai noi
 • cele mai vechi
 • cel mai mic pret
 • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Decoratiuni perete

Interioarele băii pot fi finisate într-o mare varietate de stiluri. Există multe modalități de a vă face camera mai atractivă și mai la modă, precum și mai frumoasă și funcțională. Oferta noastra este un mozaic decorativ cu ajutorul caruia puteti crea decoratiuni inedite pe pereti. Avem o colecție interesantă în mai multe variante de culoare.

Placi unice de mozaic pentru perete

Mozaicurile de perete sunt plăci mici care pot fi realizate nu numai sub formă de pătrate. În magazinul Rea veți găsi și un mozaic în formă de hexagon. Datorită acestei diversități, vei crea un interior original al băii în casa ta.
Avem un sortiment de înaltă calitate. Mozaicul peretelui este realizat din ceramică și sticlă. Prin urmare, este rezistent la apă și umiditate din baie. Mai mult, datorită suprafeței strălucitoare, este ușor să o păstrezi curată, fără dungi și depuneri.

Decoratiuni moderne de mozaic pentru baie

Dacă visezi la o baie modernă și vrei să o finisezi la modă și cu clasă, decorațiunile noastre moderne pentru baie sub formă de mozaicuri vor fi o alegere bună. Oferim culori aurii la modă în diverse nuanțe, precum și în combinație cu negru elegant.
Este o culoare atractivă care completează perfect interioarele moderne, atât într-un stil fastuos, cât și mai discret.

Cum se folosește un mozaic pe peretele unei băi?

Placile de mozaic pentru baie pot fi folosite în multe moduri pentru a crea un decor unic. Una dintre ele este să folosești plăci de mozaic pentru baie pe peretele de lângă cadă sau duș. În această soluție, plăcile decorative mici sunt elementul principal al decorului și, de asemenea, atrag atenția, ieșindu-se în evidență de restul.
Un mozaic de baie poate fi, de asemenea, folosit pentru a decora o parte a peretelui, cum ar fi lângă chiuvetă sau într-o nișă de perete. În această versiune, mozaicul este un accent și evidențiază perfect caracterul modern al interiorului.
Placile de baie din mozaic pot fi usor combinate cu alte gresie, nu doar cu cele de aceeasi culoare. Veți obține un efect deosebit de spectaculos combinând plăcile noastre de mozaic auriu sau auriu-negru cu o culoare complet diferită. În plus, mozaicul de perete de baie arată grozav în combinație cu plăci mari.

Mozaic lucios pentru baie

In magazinul Rea oferim gresie mozaic pentru baie in varianta lucioasa. Această opțiune va permite mărirea optică în băile mici. În plus, lumina zilei și lumina artificială care se reflectă pe suprafața strălucitoare vă permit să creați un efect vizual extrem de interesant.
Mai mult, este mai greu de observat murdărie și depuneri de apă sau săpun pe suprafața lucioasă a plăcilor. De aceea, se alege atât de des pentru a decora pereții cu cadă, duș și chiuvetă. Mozaicul lucios nu este doar o alegere foarte atractivă din punct de vedere vizual, ci și extrem de funcțional.
Desigur, un mozaic lucios pentru perete de baie poate fi folosit cu succes și în băile mari. Indiferent dacă decideți să aranjați mozaicul pe părți ale pereților, sau poate pe întreaga suprafață a unuia sau mai multor pereți, puteți fi sigur că efectul obținut va sublinia stilul modern al interiorului.
În plus, alegând plăci de mozaic disponibile în magazinul Rea, vei fi sigur de un finisaj la modă și de înaltă calitate. Toate informațiile necesare despre lungimea, lățimea și înălțimea unei anumite plăci de mozaic pot fi găsite în informațiile detaliate despre produs. Există și informații disponibile acolo despre materialele din care este realizat un anumit mozaic.
Vă rugăm să verificați detaliile colecției noastre de plăci de mozaic. Ai la dispozitie combinatii de culori si forme atractive si recent la moda. Sortimentul magazinului Rea include în principal plăci Tutumi de calitate dovedită. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă stăm la dispoziție. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să alegeți plăcile de mozaic cele mai potrivite pentru baia dumneavoastră.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!