Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Tip de montare
Pe blat (278)
Culoarea
Alb (102)
Preaplin
Arata tot
Orificiu pentru preaplin
Arata tot
Lungimea lavoarului - gama
Arata tot
Szerokość umywalki - zakres
Arata tot
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Lavoare baie pe blat

Alegerea lavoarului merită o atenție deosebită, deoarece acesta este unul dintre cele mai utilizate obiecte sanitare din baie. Modelul trebuie să fie ușor și confortabil de utilizat. Chiuveta poate fi, de asemenea, un important element de design din punct de vedere estetic și chiar un element de decor al interiorului. Totul depinde de designul pe care îl alegi. Oferta Rea include, de exemplu, lavoare pe blat extrem de elegante. O alegere din ce în ce mai populară printre încăperile cu stil. Chiuveta pe blat este combinația perfectă dintre funcționalitate și eleganță care poate decora și baia ta!

Lavoar baie pe blat – ideal pentru baia cu un design deosebit

În ultimii ani lavoarul pe blat a devenit un adevărat hit în designul interior. Acest lucru se datorează mai multor motive. În primul rând, decorează și iese mai mult în evidență decât un lavoar încastrat. Gama imensă de modele, culori și forme îți va permite să alegi o soluție cu adevărat originală și interesantă. Sunt disponibile lavoare (de baie) pe blat care diferă prin:
- formă – ex: rotund sub formă de bol, dreptunghiular, pătrat și chiar cu formă neregulată;
- culoare – fie că este vorba de albul clasic sau de toate culorile curcubeului, inclusiv negru sau auriu;
- materialul din care sunt realizate – ex: ceramică, piatră, imitație de piatră sau chiar sticlă;
- dimensiune – atât dimensiunea bolului, cât și masivitatea modelului în sine;
- stil – există piese disponibile în stil industrial, glamour, minimalist, retro și multe altele.
Lavoarul pe blat este perfect pentru utilizarea zilnică, fiind foarte practic. Acesta va pune în evidență blatul ales cu mare atenție.

Lavoare pe blat Rea – oferta noastră

Gama mărcii Rea cuprinde o mare varietate de elemente caracterizate de o precizie și un stil impecabil. Oferim atât lavoare pe blat de mici sau mari dimensiuni, adânci și plate, cu forme rotunjite sau geometrice. Dacă îți dorești să te bucuri atât de estetică, cât și durabilitate, chiuveta de baie pe blat Rea va fi alegerea perfectă.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!