Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Vase WC

Vasul de toaletă este o necesitate pentru fiecare baie. Vasele de WC pe care le oferim în magazinul nostru sunt potrivite pentru montarea pe majoritatea rezervoarelor încastrate ale companiilor cunoscute, iar mulțumită acestui lucru sunt universal aplicabile. Vasele de WC și de bideu pot fi asortate cu restul elementelor din ceramică ale băii, cum ar fi chiuveta. Avem în gama noastră multe vase de WC și de bideu, în diferite dimensiuni, forme și stiluri. Vasul de toaletă ar trebui să creeze un tot armonios împreună cu chiuveta și celelalte elemente ale băii, astfel încât totul să se asorteze din punct de vedere stilistic.
Amenajând toaleta, ar trebui să acorzi o atenție deosebită alegerii vasului de toaletă potrivit. În magazinul REA vei găsi modele clasice cu suport și modele moderne, suspendate, de cea mai bună calitate. Aici vei cumpăra vase de toaletă solide și durabile, fabricate din ceramică, cu o structură rezistentă la zgârieturi și lovituri. Aceste produse, potrivite pentru instalarea în băi de dimensiuni diferite, pe lângă funcțiile lor de utilizare, îndeplinesc și un rol decorativ. Din acest motiv, este foarte important ca vasul de toaletă ales să se integreze perfect din punct de vedere vizual cu celelalte obiecte sanitare. Astfel, baia decorată cu bun gust va deveni una dintre cărțile de vizită ale casei tale.

Vase de toaletă – cum să alegi modelul potrivit?

Nu știi după ce să te ghidezi atunci când cauți un vas de toaletă? Atunci lasă-te pe mâinile experților de la REA să te ajute să decizi care este cea mai bună soluție pentru tine. În prezent băile moderne sunt dotate de obicei cu vase de WC suspendate care pot fi instalate pe un suport încastrat. Modelele disponibile la noi sunt foarte ușor și confortabil de utilizat. Cele mai multe dintre ele sunt echipate cu capace din duroplast cu închidere lentă care, în caz de nevoie poate fi scoase. Vasele de toaletă suspendate sunt fabricate cu ajutorul tehnologiei inovatoare RIMLESS. Datorită faptului că vasul de toaletă suspendat nu are ramă este foarte ușor de menținut curat, iar utilizatorul nu are nicio problemă în a-l spăla.
Merită să se acorde atenție modelului ales. În magazinele REA poți găsi la vânzare modele ovale, rotunde, semirotunde și dreptunghiulare. În prezent vasele de WC dreptunghiulare sunt cele mai populare în rândul clienților, deoarece se potrivesc la diverse tipuri de băi. Schema de culori a produsului este, de asemenea, importantă. Pe lângă tradiționalele vase de toaletă de culoare albă, la noi poți vedea și vase de toaletă mai atipice: negre, argintii sau aurii.

Vas estetic de toaletă – ce poți găsi în gama noastră?

Datorită gamei largi de produse fiecare persoană are șansa de a găsi toaleta suspendată care se potrivește cel mai bine nevoilor sale și viziunii de amenajare a încăperii. Iubitorii de accesorii clasice pot opta pentru modelele realizate din ceramică albă. Aceasta este o opțiune atemporală care se bucură neîncetat de popularitate. Vasul de WC suspendat realizat în acest stil se potrivește în majoritatea băilor. De asemenea, poate fi ușor de asortat cu alte accesorii și cu nuanța plăcilor. Mai mult, finisajul lucios alb ca zăpada face ca totul să arate foarte estetic și igienic, făcând în același timp ca încăperea să emane curățenie.
Mulți oameni își doresc ca vasul de toaletă să fie mai mult decât un simplu obiect. În gama noastră poți găsi multe modele cu un design modern, în stil glamour. Vasul de toaletă suspendat de culoare neagră este foarte popular. Astfel de piese se disting prin aspectul lor elegant și sunt disponibile atât în versiune mată, cât și lucioasă. O altă opțiune interesantă sunt modelele care imită piatra naturală. Acest tip de vas de toaletă suspendat conferă interiorului un aer cu adevărat exclusivist și luxos. Oferim, de asemenea, propuneri originale pentru iubitorii de glamour. Astfel de vase de WC au un finisaj auriu, ceea ce face ca întregul aspect să fie foarte elegant. O altă opțiune sunt versiunile cu ornamente delicate aurii, destinate celor care preferă designul minimalist.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!