Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă layouts.et Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Filtru

Tip de deschidere
Culisant (6)
Grosime sticla
5 mm (6)
Finisarea profiilor
Arata tot
Direcția de sortare
cele mai noi
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț
  • în ordine alfabetică a-z

Alegerea ta:

Șterge totul

Cabine de dus semirotunde

Ești în căutarea unor produse de amenajare a băii? Îți dorești să folosești la maximum și să economisești spațiul disponibil? Te sfătuim să alegi cabine de duș semirotunde, confortabile și estetice care arată foarte bine în colțul camerei.
Datorită ușilor mari, glisante, accesul în interior este ușor și confortabil în timpul dușului. Chiar și cele mai mici produse din această serie, cabinele de duș semirotunde 80×80, oferă suficient spațiu pentru a face duș fără să vă loviți cu mâinile de pereți. În interior veți putea monta un set expus sau încastrat, creând astfel o zonă privată de SPA – ideală pentru îngrijirea zilnică, dar și pentru relaxare.

Cabine de duș semirotunde în oferta noastră

Am pregătit o gamă largă în care veți găsi cabine de duș semirotunde în diferite dimensiuni și stiluri. Oferim modele complet transparente, fără profile sau piese de montaj vizibile, ceea ce le conferă un stil minimalist cu un caracter modern. În același timp, vindem cabine de duș semirotunde cu pereți cu model, care nu numai că decorează, dar oferă și intimitate persoanei care face baie.
Vă încurajăm să alegeți produse în două dimensiuni:
- cabină de duș semirotundă 90×90,
- cabină de duș semirotundă 80×80.
Cele două variante permit cumpărătorului să adapteze dimensiunea și stilul cabinei de duș semirotunde la nevoile sale personale și la dimensiunea băii sale. În plus, poți opta pentru un produs cu o cădiță de duș joasă sau înaltă, ceea ce îți va oferi și mai multe posibilități de relaxare, bucurându-te de o baie caldă li parfumată.

Dușuri semirotunde – calitate înaltă

Produsele noastre îndeplinesc toate cerințele privind calitatea execuției și soliditatea materialelor de construcție. Cabina de duș semirotundă 80×80, precum și cabinele de duș semirotunde 90×90 sunt realizate din sticlă călită rezistentă la mătuire și la impact. Prevăzută cu profile groase de aluminiu, aceasta este stabilă și este ușor de curățat.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!