Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Tip cabina
De colt (55)
Tip de deschidere
Culisant (17)
Dimensiuni cabina
90x90 cm (16)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Cabine negre

Vrei diversitate în interiorul băii tale și să-i dai un aspect sofisticat? În loc de un duș tradițional transparent, vă oferim cabina de duș neagră în stil loft. În ultimele luni, a devenit un hit absolut în tendințele de design interior și foarte popular printre persoanele care au decis să înceapă renovarea băii lor.

Caracterul original al cabinei de duș black shower enclosure este evidențiat de profilele contrastante, care fac legătura între pereții de duș. Unele dintre cabinele de duș negre seamănă foarte mult cu o “tablă de șah”. Accesoriile negre dau interiorului un aspect modern, cu o notă rustică. Alternativele echilibrate și armonioase oferă o relaxare completă în timp ce faceți duș.

Cabine de duș negre în oferta noastră

Magazinul REA vă oferă Cabine de duș negre 80×80 sau 90×90. Există și structuri dreptunghiulare care se potrivesc în spațiile de baie cu forme neobișnuite.
Recomandăm:

– cabină de duș neagră 80×100,
– cabină de duș neagră 80×80,
– cabină de duș neagră 90×90

și multe altele din colecțiile Bler, Solar sau Fargo. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate – sticlă, dublu călită la 600-800°C și profile de aluminiu. Acest proces asigură o rezistență ridicată la zgârieturi și deteriorări mecanice. În caz de pete sau de întunecare, produsele noastre sunt ușor de curățat datorită acoperirii Easy Clean.

După cum veți observa, fiecare detaliu contează și este proiectat cu atenție și grijă. În plus față de cabina de duș neagră 80×80 sau 90×90, setul include și elementele de montare necesare, cum ar fi mânere, scurgeri, profile etc.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!