Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Tip de deschidere
Batanta (4)
Culoare
Arata tot
Finisaj baterie
mat (4)
Dimensiuni cabina
100x100 cm (10)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Cabine de dus

Atunci când alegeți echipamentul pentru baie, este important să țineți cont de propriile nevoi și de capacitățile tehnice ale băii. Este necesar să se acorde atenție faptului că ar trebui să fie aranjat într-un mod funcțional și, în același timp, plăcut ochiului. Cabinele de duș montate pe perete combină o utilitate ridicată și calități vizuale, fiind o alegere perfectă pentru orice baie. Ele sunt potrivite atât pentru încăperi mici, cât și vor fi o completare spectaculoasă a dimensiunilor mari ale băii dumneavoastră.

Cabinele de duș montate pe perete – o combinație de clasic și modern.

În gama noastră veți găsi echipamente de baie de înaltă calitate. În calitate de companie producătoare, ne asigurăm că fiecare proiect este conceput în conformitate cu tendințele actuale și include soluții care permit confortul în utilizare. Este exact ceea ce oferă cabinele noastre de duș montate pe perete, care se disting prin cea mai înaltă calitate de fabricație și un design elegant.

Un duș montat pe perete este o alegere universală pentru orice baie. Părțile laterale ale cabinei de duș sunt fixate direct pe perete, ceea ce permite multe opțiuni de design dacă spațiul este limitat. Cabinele de duș montate pe perete sunt disponibile atât în modele geometrice, cât și în forme rotunjite. Puteți opta pentru o versiune care este fixată direct pe podea sau puteți alege o cabină de duș montată pe perete cu o tavă de duș. În ciuda designului lor simplu, aceste cabine de duș se disting prin designul lor de bun gust, ceea ce le face să se potrivească perfect atât cu interioarele moderne, cât și cu cele clasice.

Cabine de duș montate pe perete – produse de lux la prețuri accesibile.

În calitate de companie producătoare, putem garanta că fiecare produs îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate. Oferim cabine de duș cu 3 pereți care vă vor satisface așteptările în ceea ce privește funcționalitatea și estetica. Cabinele noastre de duș cu perete:

- sunt fabricate din sticlă securizată și temperată,
- includ soluții inovatoare, datorită cărora ușile sunt etanșe și ușor de deschis,
- sunt disponibile în diferite dimensiuni și stiluri de finisare.

Puteți găsi cofraje de duș montate pe perete 80×80, precum și alte dimensiuni. Puteți alege între diferite tipuri de construcție și culori de profil. Vă invităm să vedeți întreaga colecție de cabine de duș suspendate pe perete REA.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!