Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Grosime sticla
6 mm (63)
Finisarea profiilor
Arata tot
Dimensiuni usa
100 (20)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Usi pentru cabine de dus

Zona de duș poate fi separată în mai multe moduri. Una dintre ele este ușile de duș, care reprezintă o alternativă la incintele de duș tradiționale. Este o soluție ideală atunci când cada de duș este instalată într-o adâncitură. Cu toate acestea, pot fi utilizate și în tandem cu un canal de scurgere liniar încorporat în podea, creând un aranjament foarte confortabil și modern. Utilizarea elementelor de înaltă calitate și asamblarea corespunzătoare a acestora asigură, de asemenea, etanșeitatea și durabilitatea necesare.h2. * Ovarietate de uși de duș – creați-vă propriul aranjament* Ușile de duș sunt disponibile în multe dimensiuni standard (80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160 cm) și uneori pot fi realizate la dimensiunea exactă. Acest lucru le permite să fie perfect adaptate oricărei băi. De asemenea, diferă în ceea ce privește designul și utilizarea lor. În funcție de preferințele individuale și de condițiile unui anumit spațiu, puteți alege o ușă de duș:- culisanta,- înclinare,- pliabila.Oferta Rea include multe variante ale acestor soluții care permit funcționalitatea și estetica maximă a interiorului. Ușile de duș pot avea, de asemenea, diferite finisaje (de exemplu, profile, mânere), care ajută la crearea stilului de amenajare dorit. În prezent, printre altele, sun in voga finisaje negre care se potrivesc frumos cu fitinguri în aceeași culoare, oferind un efect modern, elegant.h2. Ușa de duș Rea – o alegere rezonabilă Atunci când alegeți soluțiile Rea, puteți fi siguri că vă concentrați pe manopera solidă și pe cel mai bun stil. Geamurile noastre de duș sunt fabricate din sticlă de cea mai bună calitate și sunt construite cu cea mai mare grijă, ceea ce le asigură durabilitatea și fiabilitatea, la fel ca elementele de finisare. Designul modern și variat ajută la găsirea elementelor adecvate aranjamentului menținut în orice stil, iar soluțiile inovatoare permit creșterea funcționalității acestora. Oferim o gamă largă de dimensiuni și tipuri de uși de duș care se vor adapta oricărui spațiu. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!