Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Finisaj baterie
lucios (49)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Baterii, baterii pentru cada, incastrate

Atunci când proiectați o baie, acordați atenție tuturor elementelor care sunt importante pentru aspectul spațiului și afectează funcționalitatea acestuia. * Baterie de cada * este una dintre piesele care trebuie alese cu grija, în vederea folosirii pe termen lung și a aspectului stilat. În cazul unei baterii de cadă contează și dimensiunea, forma și metoda de asamblare. Va recomandam:

- baterii de baie incastrate,
- * baterii de cadă * montate la exterior,
- baterii pentru cadă și duș.

Împărțirea produselor ține cont și de culori. Pentru a putea răspunde tuturor nevoilor de amenajare interioară, am pregătit un sortiment în care sunt disponibile * baterii de baie de perete * și altele pe negru, alb, argintiu și auriu. O baie plină de farmec, scandinavă, vintage? Există multe posibilități, iar noi vă vom ajuta să creați echipamente armonioase.

  • Baterie clasică sau modernă pentru cadă? *

Baterie de baie incastrate? Bateria montată direct pe cadă? Crom clasic sau negru inovator cu accente aurii? Barele sau mânere? Sunt multe întrebări, iar la toate vor răspunde specialistii din magazinul nostru.

Oferim * baterii de cadă incastrate*, care favorizează crearea unui interior minimalist și elegant. Datorită materialelor de înaltă calitate, precum alama sau ABS, am reușit să obținem produse fiabile, acoperite suplimentar de o garanție de producător de 2 ani. Controlul duzei mobile, precum și setarea temperaturii perfecte a apei, este rapidă și intuitivă. Totul face ca baie să fie o adevărată plăcere, mai ales dacă o luați într-un mediu atât de frumos!

  • Baterie de baie cu sau fara dus – oferta noastra *

  • Baterie de baie montată pe perete * este disponibilă cu sau fără duș. Am pregătit un sortiment în care elementele individuale ale echipamentelor de baie sunt estetice, corespund tendințelor moderne și, mai presus de toate, sunt fiabile și ușor de curățat. Pe langa bateriile de cada incastrate, puteti cumpara baterii clasice înalte care va vor permite să creați un spațiu stilat inspirat din trendul retro.

Vă invităm să faceți cumpărături online!

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!