Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Accesorii si piese schimb cabine de dus

Atunci când cumperi articole sanitare pentru baie, este esențial să te aprovizionezi cu piesele de schimb potrivite pentru cabina de duș. În magazinul Rea vei găsi tot ce ai nevoie pentru baia ta. Gama noastră este completată în mod constant cu accesorii pentru cabina de duș de cea mai bună calitate.
Aici vei găsi, printre altele, mânere, role și garnituri pe care le poți asorta cu ușurință la majoritatea seturilor de duș. Producem și distribuim componente pentru cabine de duș de mai mulți ani. Produsele noastre se caracterizează prin soliditatea și durabilitatea lor. Accesoriile pentru cabine de duș sunt fabricate din materiale solide și rezistente la deteriorări. Acest lucru garantează o durată de viață lungă chiar și în condiții de utilizare intensă. Nu trebuie să îți faci griji că piesele de duș pe care le vei cumpăra de la Rea vor rugini rapid. Ne-am asigurat că acestea sunt protejate cât mai mult posibil împotriva coroziunii. Astfel, poți fi sigur că accesoriile pentru cabinele de duș pe care le cumperi de la noi vor arăta ca noi chiar și după mai mulți ani de utilizare.

Accesorii pentru cabinele de duș – elementele mici și discrete fac diferența!

O cabină de duș are rolul de a proteja baia de stropii de apă. Acest lucru se datorează unor piese atent alese, cum ar fi garniturile, barele și rolele magnetice. În cazul în care aceste componente cedează, cabina de duș nu mai funcționează corespunzător. Prin urmare, ar trebui să te gândești cum să procuri piesele potrivite pentru cabina de duș. Ai nevoie de profile sau balamale pentru ușa de duș? Nicio problemă. Poți găsi accesoriile potrivite în magazinul tău. Nu uita că până și înlocuirea unei piese mici din cabina ta de duș poate îmbunătăți semnificativ performanța acesteia. De aceea, nu merită să economisești bani pe un astfel de articol.
Oferim, de asemenea, posibilitatea de a achiziționa detartranți și agenți de regenerare pentru cabine de duș. Utilizarea regulată a acestor preparate crește durata de viață a componentelor ce alcătuiesc cabinele de duș. Te încurajăm să le cumperi!

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!