Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Product.flag_id
Transport gratuit (9)
Produsele in oferta
Arata tot
Producator
Rea (11)
Garantie
Arata tot
Inaltime
de la
  de la pana la mm
Culoarea
Negru (5)
Material
Plastic (11)
Latime (mm)
de la
  de la pana la mm
Lungime (mm)
de la
  de la pana la mm
Caracteristici suplimentare
Nu are (11)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
 • în ordine alfabetică a-z
 • cele mai noi
 • cele mai vechi
 • cel mai mic pret
 • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Dozatoare de detergent

Doar produse atent selectate pot fi găsite în această categorie de dozatoare de detergent în magazinul online Rea. Datorită lor, fiecare bucătărie va fi și mai funcțională, și în același timp mai estetică și ordonată. Gama noastră de dozatoare de lichid de spălat vase vă ajută cu siguranță să vă mențineți viața de zi cu zi ordonată și convenabilă. Merită verificat acum! Vă invităm să vă familiarizați cu sortimentul nostru!

Soluție practică – dozator de lichid de spălat vase

Datorită dozatoarelor din magazinul online Rea, lichidul de spălat vase va fi mereu la îndemână și, în același timp, nu va fi niciodată vizibil. Dozatoarele de lichide de spălat vase sunt o soluție practică și elegantă care vă permite să vă mențineți în ordine blatul de lucru din bucătărie. Datorită diferitelor stiluri și forme, puteți potrivi cu ușurință dozatorul selectat cu decorul și interiorul aproape oricărei bucătării. Iar instalarea face ca această cameră să câștige atât ordine, cât și estetică.
Imediat ce se face acest lucru, puteți uita imediat de ambalajul inestetic al lichidelor de spălat vase de pe blatul din bucătărie. Dozatorul de lichid de spălat vase nu este doar o soluție practică, ci și o soluție estetică. Aceste accesorii de bucătărie sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțel inoxidabil și plastic solid. Datorită acestui fapt, dozatoarele sunt utile nu numai în sarcinile de zi cu zi, ci și decorează orice bucătărie.

Soluție verde pentru casă – Dozator de detergent

În magazinul online Rea acordăm o atenție deosebită soluțiilor ecologice. De aceea, dozatoarele noastre de detergent permit dozarea precisa a lichidelor, ceea ce contribuie la reducerea consumului acestora si la reducerea cantitatii de deseuri generate. Alegând produsele noastre, nu numai că sporești confortul și estetica bucătăriei tale, dar contribui și la protecția mediului și la dezvoltarea durabilă.

Mod elegant de depozitare – recipient pentru chiuvetă

Dacă aveți nevoie de un mod elegant, dar practic, de a depozita lichidul de spălat vase, recipientele pentru chiuvetă Rea sunt soluția perfectă. In oferta extinsa a magazinului online Rea le gasesti in diverse forme, culori si modele, le poti asorta cu usurinta decorului bucatariei tale. Datorită acestora și dozatoarelor, fiecare bucătărie va arăta îngrijită și modernă.
In sortimentul lui Rea gasesti diverse accesorii necesare, precum un dozator de chiuveta. Numai împreună, aceste accesorii funcționale vă vor ajuta să păstrați lucrurile îngrijite și ordonate în timp ce vă îndepliniți sarcinile zilnice în bucătărie. Datorită acestora, puteți distribui rapid și ușor lichidul de spălat vase și alți agenți de curățare în chiuvetă. Și acest lucru va contribui cu siguranță la o spălare mai eficientă și mai plăcută a vaselor.
Oferta noastră include un distribuitor de lichid de spălat vase în chiuvetă, care poate fi instalat cu ușurință în orificiul chiuvetei. Acest tip de accesorii de bucătărie vă permite să distribuiți în mod convenabil lichidul direct în chiuvetă. Și asta face mult mai ușor să spălați vasele și vă permite să păstrați ordinea în bucătărie mai eficient.

Instalarea ușoară a unui distribuitor de încredere la chiuvetă

Indiferent de dimensiunea și forma bucătăriei dvs., dozatoarele noastre de detergent sunt ușor de instalat și adaptate oricărui spațiu. Toată lumea are nevoie de un distribuitor de lichid de spălat vase care poate fi instalat cu ușurință în chiuvetă. De aceea, magazinul online Rea oferă o soluție menită să răspundă nevoilor celei mai largi game posibile de clienți. Produsele Rea sunt ușor de instalat și intuitiv de utilizat.
Vă invităm să răsfoiți oferta noastră de dozatoare pentru chiuvetă acum. Datorită acestuia, puteți găsi cu ușurință accesorii de bucătărie perfect potrivite nevoilor și gusturilor dvs. ale unui număr mare de persoane. În magazinul online Rea, ne asigurăm întotdeauna că propunerile noastre nu sunt doar funcționale și practice, ci și atractive vizual, datorită cărora utilizatorul bucătăriei și băii câștigă nu numai confort, ci și posibilitatea de a afla despre stilul unic. din aceste camere.
Vă încurajăm să profitați de sfaturile și sprijinul profesional al experților noștri care îi ajută pe clienți să facă cea mai bună alegere a accesoriilor necesare pentru casele lor. Vă dorim cumpărături foarte reușite! Noroc!

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!