Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Product.flag_id
Transport gratuit (4)
Produsele in oferta
Arata tot
Producator
Tutumi (5)
Garantie
Arata tot
Finisaj
nichel (2)
Culoarea
Negru (2)
Latime (mm)
de la
  de la pana la mm
Inaltime (mm)
de la
  de la pana la mm
Lungime (mm)
de la
  de la pana la mm
Tip de montare
Înșurubat (4)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
 • în ordine alfabetică a-z
 • cele mai noi
 • cele mai vechi
 • cel mai mic pret
 • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Sapuniere

Păstrarea chiuvetei curată poate fi ușoară!!!

Sapuniere sunt unele dintre acele echipamente de care uităm adesea, dar funcționalitatea și estetica lor nu trebuie trecute cu vederea. De aceea am decis să vă prezentăm o gamă largă care vă va permite să alegeți cel mai bun produs pentru dvs. In oferta noastra vei descoperi atat modele simple si minimaliste, cat si altele mai decorative, imbogatite cu modele, materiale si culori interesante.

In categorie vei gasi o varietate de produse destinate depozitarii sapunului in baie, bucatarie pe chiuveta, blat sau perete. Vasele de săpun din oferta noastră sunt produse de înaltă calitate și cu aspect elegant, rezistente la deteriorare și ușor de curățat.

Sortiment bogat

In oferta noastra veti gasi sapuniere din diverse materiale, intr-o gama variata de forme si culori. Atunci când alegem sapuniera potrivită, ne pasă nu doar de beneficiile practice pe care le oferă, ci și de estetica și amenajarea interiorului tău.”

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!