Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Dimensiune
L (20)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Halate

Ieșirea dintr-o cadă plină de spumă și apă caldă nu trebuie să însemne sfârșitul plăcerii de seară. Pentru ca relaxarea să dureze și mai mult, achiziționarea unui halat moale și pufos este o soluție perfectă. Vă oferim halate de înaltă calitate, care sunt un must-have pentru toți iubitorii de relaxare în baie. Halatele de baie groase sunt perfecte după o baie, dar vă puteți înveli și în orice seară lungă de iarnă. Pe lângă faptul că sunt călduroase, acestea ies în evidență datorită finisajului elegant, iar unele dintre ele au un design foarte imaginativ.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!