Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Tip cabina
De colt (51)
Tip de deschidere
Culisant (22)
Culoare
Arata tot
Finisaj baterie
lucios (28)
Dimensiuni cabina
90x90 cm (29)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Cabine dus patrate

În multe case băile sunt spații mici care necesită o gestionare atentă a spațiului. În astfel de cazuri, o cabină de duș pătrată, care ocupă mult mai puțin spațiu decât o cadă, este cea mai bună alegere. Din ce în ce mai multe persoane sunt convinse de această soluție, deoarece timpul petrecut sub duș poate fi la fel de relaxant ca o baie făcută în cadă. În oferta noastră vei găsi cabine de duș pătrate, mulțumită cărora vei putea amenaja un interior modern și funcțional.

Cabină de duș pătrată cu cădiță de duș: 80×80, 90×90 – alegerea universală pentru fiecare baie

Cabinele de duș pătrate sunt cabine de duș clasice care se disting prin forma lor simplă și regulată. Acesta este modelul cel mai întâlnit și mai popular. Cabinele de duș pătrate se vor potrivi perfect în orice baie, indiferent de mărimea și forma acesteia.
Modele de diferite forme, dimensiuni și stiluri de finisare sunt disponibile pentru a fi achiziționate. Pentru spațiile mici o cabină de duș pătrată de 80×80 este perfectă. Aceasta se va potrivi perfect chiar și într-o baie greu de amenajat. Instalată într-un colț, cabina de duș pătrată îți va oferi spațiu în plus pentru alte obiecte sanitare și va fi confortabil de utilizat. Cabinele de duș pătrate montate pe perete sunt funcționale și se remarcă prin nivelul estetic înalt. Aspectul lor elegant se va armoniza atât cu aranjamentele moderne, cât și cu cele clasice.

Cabine pătrate – gamă largă de produse

În calitate de producător, ne mândrim cu gama noastră largă de produse, completată în mod constant cu noi propuneri. Atunci când proiectăm cabine de duș pătrate, avem grijă nu doar de aspectul estetic, ci și de funcționalitatea designului. La noi vei găsi produse pe care le vei putea asorta în încăperea ta și care vor corespunde nevoilor tale. Oferim cabine de duș pătrate montate pe perete:
- fabricate din sticlă călită rezistentă,
- cu diferite tipuri de construcții,
- potrivite pentru montarea pe podea sau pe cădița de duș,
- cu uși batante, culisante sau pliabile,
- finisate cu profiluri din aluminiu sau crom, cu o gamă largă de culori.
Vindem cabine de duș pătrate 90×90, dar și de alte dimensiuni, chiar și non-standard. Fiecare model este realizat cu cea mai mare grijă și impresionează prin designul său unic și detaliile rafinate. Fabricarea de cea mai înaltă calitate a cabinelor noastre de duș pătrate Rea este combinată cu designul lor elegant și modern. Popularitatea cabinelor de duș pătrate crește de la un an la altul.
Te invităm să te familiarizezi cu catalogul nostru de produse.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!