Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Tip de deschidere
Batanta (9)
Culoare
Arata tot
Finisaj baterie
mat (5)
Dimensiuni cabina
90x90 cm (4)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Cabina de dus pentagonala

Cabinele pentagonale câștigă recunoaștere datorită versatilității și versatilității lor. Forma lor specifică permite utilizarea eficientă a spațiului chiar și în băile mici, ceea ce este deosebit de important în zilele noastre, când trebuie să facem față din ce în ce mai mult spațiului limitat din apartamente. Cabinele de duș pentagonale oferite în magazinul nostru online Łazienka Rea se remarcă prin aspectul lor estetic și designul modern, care se încadrează în conceptele actuale de amenajare. Liniile lor elegante și forma armonioasă le fac plăcute ochiului, adăugând stil și clasă încăperii.

Cabine de duș pentagonale potrivite pentru băi mici și mari

Oferim o gamă largă de cabine de duș pentagonale care vor arăta bine atât în ​​băile mici, cât și în cele mari. Oferta noastra include o varietate de dimensiuni pentru a asigura o potrivire perfecta in orice spatiu. O cabină de duș pentagonală compactă de 80×80 cm va funcționa bine în băile mici. Avem și soluții pentru clienții cu spațiu mai mare. Variante precum cabina de duș pentagonală 90×90 cm și 100×100 cm oferă mai mult spațiu pentru a vă mișca liber în timpul scăldatului. Datorită acestui fapt, vă puteți bucura de confort și comoditate chiar și în timpul dușurilor mai lungi, fără a vă simți înghesuit sau limitări de spațiu.

Confort și eleganță – cabine pentagonale cu acoperire Easy Clean

Cabină de duș pentagonală poate fi montată atât pe o cadă de duș, cât și direct pe podea, ceea ce oferă posibilități largi de amenajare, adaptate preferințelor și nevoilor individuale ale clienților noștri. Fiecare cabină pentagonală din oferta noastră a fost proiectată cu atenție, având în vedere confortul și confortul de utilizare. Sticla folosită în producție are o grosime de 6 mm și este acoperită cu un strat special Easy Clean, care facilitează menținerea curată a dușului. Datorită acestui fapt, condensul apei de pe suprafața sticlei este limitat și murdăria curge cu ea. Produsele prezentate se caracterizează și prin profile atent lucrate. Fiecare detaliu a fost realizat cu cea mai mare precizie si atentie la estetica, ceea ce garanteaza nu doar soliditatea ci si aspectul estetic al dusului.

Design explicit al băii – cabine de duș pentagonale în diverse nuanțe

Sortimentul nostru include diverse variante de culoare care permit adaptarea acestuia la multe concepte de amenajare. Ne concentrăm pe versatilitate și înțelegerea diferitelor preferințe ale clienților noștri, motiv pentru care oferim o selecție largă de opțiuni care pot satisface chiar și cele mai sofisticate așteptări. Pentru susținătorii modernității, o cabină pentagonală de 90 cm sau 80 cm în negru va fi o achiziție bună. Acest finisaj adaugă eleganță băii în timp ce iese în evidență de soluțiile standard. O cabină pentagonală de 80 cm, 90 cm și 100 cm este disponibilă și în negru mat, care conferă interiorului un accent subtil, de designer.

Pentru iubitorii de clasice, oferim cabine de duș cromate. Această versiune universală se potrivește multor stiluri de aranjament, adăugând o strălucire subtilă și modernă băii. Finisajul cromat face ca dușul să arate elegant și stilat, potrivindu-se perfect cu armăturile de formă simplă. Cu toate acestea, pentru cei care caută soluții atrăgătoare care se potrivesc cu băile pline de farmec, oferim o cabină de duș în tonuri aurii. Această alegere de lux adaugă un aspect unic de prestigiu camerei, creând o atmosferă de eleganță.

Datorită varietatii de culori a produselor noastre, fiecare poate găsi o opțiune care se potrivește perfect nevoilor și preferințelor sale de aranjare. Indiferent dacă preferați tendințele moderne, eleganța clasică sau glamour-ul atrăgător, oferta noastră vă va satisface cu siguranță așteptările, creând în același timp un spațiu de baie funcțional și stilat.

Vă invităm să vă familiarizați cu întregul sortiment disponibil și să vă alăturați grupului de clienți mulțumiți care au apreciat deja avantajele cabinelor pentagonale.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!