Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă layouts.et Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si layouts.pt layouts.fi layouts.el

COD REDUCERErea5

Filtru

Culoare
Arata tot
Instalarea setului de duș
Arata tot
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Seturi de dus

Un duș stimulant de dimineață sau poate unul relaxant de seară? Atunci când iei o decizie cu privire la setul de duș potrivit, nu trebuie să alegi. Soluțiile oferite de Rea impresionează prin funcționalitatea și universalitatea lor, astfel încât se vor potrivi nevoilor tale. Cu toate acestea, designerii noștri nu uită nici de aspectul estetic care este la fel de important pentru majoritatea utilizatorilor. Acesta este motivul pentru care îți oferim seturi de duș care reflectă cele mai recente tendințe în materie de design interior și reprezintă un stil atemporal.

Setul ideal de duș pentru o baie cu stil

Setul de duș este, de asemenea, important pentru confortul și plăcerea de a face duș zilnic. Acesta este un element destul de expresiv al amenajării băii, așa că, în acest caz, funcția ar trebui să meargă mână în mână cu estetica. Acum sunt la modă o varietate de accesorii care contribuie la armonia și farmecul interiorului. Cele mai populare culori de finisaj sunt:
- crom,
- auriu,
- negru,
- cupru,
- aur roz (rose gold)
Seturile variază, de asemenea, în ceea ce privește forma, numărul și tipul de elemente. Acestea variază de la incredibil de moderne, la cele de inspirație retro. În plus, sunt disponibile seturi de duș încastrate și expuse. Cel mai des tip de set ales este cel cu pară de duș tip ploaie care permite o experiență cu adevărat luxoasă la fiecare duș. Termostatul care permite controlul precis al temperaturii apei este, de asemenea, popular. În cazul căzilor cel mai potrivit set de duș este cel cu baterie.

Seturile de duș Rea – cea mai înaltă calitate

Rea oferă multe modele de seturi de duș pentru duș și pentru cadă, dintre care poți alegei cu ușurință unul care să se potrivească nevoilor și gusturilor tale. Aici, designul modern este combinat cu tehnologia avansată pentru a oferi fiecărui utilizator o experiență extrem de plăcută în timpul dușului. Seturile noastre de duș se disting și prin calitatea lor – realizate cu grijă folosind cele mai bune materiale. Prin urmare, aspectul lor atractiv, soliditatea și funcționalitatea rămân neschimbate timp de mai mulți ani.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!