Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Oglinzi

O toaletă, cadă sau duș, chiuvetă și mașină de spălat – acestea sunt elemente obligatorii ale fiecărei băi, care trebuie să fie cât mai funcționale și confortabile. Cu toate acestea, ar fi dificil să ne imaginăm această cameră fără chiar și cea mai mică oglindă. Oglinda de baie vă permite să efectuați tratamente zilnice de îngrijire, să vă machiați și să vă verificați coafura, iar pentru bărbați, vă permite să vă bărbieriți bine.
Asta nu este tot, pentru că o oglindă de baie joacă nu doar un rol tipic funcțional, ci și unul estetic. Mareste cu siguranta valoarea intregii incaperi, o lumineaza, ofera spatiu si o mareste optic.
Înainte de a monta oglinda pe perete, ar trebui să luați în considerare cu atenție locația acesteia, sau mai precis înălțimea, unde va atârna. Cheia este să-l adaptezi membrilor gospodăriei, astfel încât toată lumea să se poată vedea confortabil în ea, indiferent de înălțimea lor.

Oglinzi rotunde și oglinzi asimetrice – aranjament modern și la modă

Cele mai populare sunt oglinzile rotunde pentru baie, care ocupă relativ puțin spațiu, dar arată totuși foarte impresionant. In functie de modelul pe care il oferim in magazinul nostru, diametrul este de 50, 60 sau 70 de centimetri. Oglinzile de baie au rama neagră sau aurie, așa că atunci când alegeți una dintre ele, ar trebui să aveți grijă de împrejurimile adecvate ale oglinzii. Este important să includeți elemente în această culoare în baie pentru a crea un întreg coerent. În plus, dacă spațiul din baie permite și sunt două chiuvete, merită să agățați și două oglinzi rotunde una lângă alta.
O oglindă rotundă fără ramă arată, de asemenea, interesantă și poate fi asorată cu ușurință la orice culoare a fitingurilor și accesoriilor. Nu impune un stil anume, este foarte universal si in acelasi timp delicat.
Mai mult, nu doar oglinzile rotunde sunt foarte la modă, ci și oglinzile de baie moderne, sau mai exact, cele cu o formă asimetrică, de exemplu asemănătoare cu un diamant sau cu un pentagon. Introducând un astfel de element în baia ta, poți fi sigur că va atrage atenția și va atrage atenția. În ciuda dimensiunilor sale non-standard, fiecare model a fost conceput pentru a fi cât mai confortabil de utilizat.

Oglindă de perete pe bandă – pentru baie și multe altele

Oglinzile rotunde vin în diferite dimensiuni, făcându-le perfecte pentru orice baie, chiar și una cu un spațiu relativ limitat. Soluția care conferă întregului aranjament un caracter original și stilat este o oglindă rotundă de baie pe bandă. În acest caz, cureaua servește nu numai ca mâner, ci și ca decor. Unele modele au o frânghie decorativă în loc de centură, ceea ce le face să se potrivească perfect în interioare decorate, de exemplu, în stil scandinav.
Oglinzile de baie pot fi folosite cu succes in alte incaperi, precum dormitor, living sau coridor. În aceste locuri, merită mai ales să atârnați modele cu cadru auriu, oglinzi pe bandă sau sfoară, sau cele cu o formă neobișnuită. Vor decora interiorul și vor da un efect spațial.

Oglinda de baie – întotdeauna iluminată corespunzător

Fiecare oglindă de baie – rotundă, asimetrică sau în dungi – trebuie să fie iluminată corespunzător, astfel încât să poată fi folosită liber. Lămpile montate pe ambele părți ale oglinzii și pe partea de sus vor funcționa cel mai bine, datorită cărora fața va fi iluminată uniform și nu vor fi create umbre inutile.
În funcție de preferințe și de decorul băii, poți alege dintre lumină caldă, galbenă sau albă rece. Datorita folosirii frecvente a oglinzii de baie, se recomanda becurile cu LED, deoarece pot fi aprinse si stinse fara griji. În plus, economisesc energie și nu se încălzesc deloc.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!