Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Montaj
de podea (12)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Cadite de dus

Cabinele de duș formează un set complet care nu necesită componente suplimentare. Altfel arată situația în cazul dușurilor construite separat, unde alegerea accesoriilor individuale este la atitudinea constructorului. În acest caz este necesar să se achiziționeze o cădiță de duș care să se potrivească la tipul cabinei de duș și să răspundă nevoilor individuale ale utilizatorilor. REA oferă o gamă largă de soluții care se potrivesc la diferite tipuri de construcții ale cabinelor.

Cădițe de duș – cum să le alegi?

Înainte de a vă decide asupra unui anumit model, este important să determinați mai întâi ce tip de cădiță de duș se va potrivi mai bine în baie. Cădițele de duș joase sunt cele mai universale și mai practice, deoarece facilitează utilizarea dușului. Acestea permit o intrare confortabilă în cabina de duș și nu ocupă mult spațiu. Lipsa pereților înalți face, de asemenea, mai sigură utilizarea dușului, motiv pentru care astfel de cădițe de duș pentru baie sunt recomandate persoanelor în vârstă și celor cu probleme de mobilitate.
De asemenea, vindem și cădițe de duș adânci pentru cabină care împiedică stropirea cu apă prin baie. Astfel de modele sunt perfecte pentru a face baie copiilor sau pentru a spăla manual. Pe lângă design, trebuie determinați și parametrii cădiței de duș, iar dimensiunea cabinei de duș trebuie măsurată cu exactitate.

Cabine de duș înalte sau joase, perfecte pentru fiecare baie

Ne străduim să ne diversificăm gama de produse. Prin urmare, vă putem oferi o gamă largă de soluții, constând în cădițe de duș plate sau cu pereți mai înalți. Indiferent de modelul pentru care veți opta, cădițele de duș din ofertă:
- sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat,
- sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate,
- sunt plăcute din punct de vedere estetic,
- sunt disponibile într-o varietate de culori și stiluri de finisare.

Cădițele de duș propuse sunt vândute cu setul de elemente de montare. În plus, acestea sunt fabricate din materiale special alese datorită cărora sunt ușor de curățat.

Cădițe de duș – oferta noastră

Oferim cădițe de duș moderne, disponibile în mai multe dimensiuni, fabricate din acril durabil sau piatră minerală. În funcție de model: adânc, plat, ultra-slim. Cea mai populară este dimensiunea cădiței de duș 80×80. Vă invităm să ne contactați. Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ajute.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!