Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă layouts.et Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si layouts.pt layouts.fi layouts.el

COD REDUCERErea5

Filtru

Montaj
de podea (3)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Cadite patrate

Baia este un spațiu de relaxare. De aceea, echiparea sa practică este la fel de importantă ca și designul său estetic. O tavă de duș pătrată din gama noastră va atrage cu siguranță privirile, dar va satisface și așteptările dvs. în materie de confort.

Vă oferim plăci de duș pătrate, care se disting prin forma lor, finisajul modern și stilul elegant. Acestea sunt concepute pentru o funcționalitate maximă.

Oferta noastră include:

- tăvi de duș pătrate 80×80
- tăvi de duș pătrate 90×90.

Forma și dimensiunile acestor modele sunt concepute în funcție de specificul fiecărui spațiu. Ele se potrivesc atât în băi mai mici, cât și în băi mai mari.

Tăvi de duș pătrate din acril și mineral-acrilic – o combinație de bun gust și calitate de primă clasă.

Gama noastră de tăvi de duș pătrate este disponibilă în diferite dimensiuni și este realizată din materiale interesante. Astfel, puteți face o alegere bazată nu numai pe dimensiunea băii dvs. Cabina de duș 90×90 și versiunea sa mai mică pot fi selectate în funcție de conceptul vizual al spațiului.

Cabinele de duș acrilice pătrate se potrivesc aproape în orice baie. Ne-am axat pe versiunile de culoare alb intens, care evidențiază decorul elegant al băii. Suprafața lor este ușor de curățat și plăcută la atingere.

Tava de duș pătrată 90×90 și modelul 80×80 pot fi, de asemenea, realizate din acril mineral. Acestea se potrivesc perfect în băile decorate într-un stil industrial cu o tentă ușor aspră. Acrilicul mineral are un aspect unic – suprafața sa seamănă cu piatra naturală. Tavanele de duș din acest material sunt durabile, iar designul este atemporal.
Gama noastră este perfectă pentru toți cei care au un ochi ager pentru detalii. Oferim tăvi de duș realizate din materii prime de înaltă calitate, apreciate de clienții noștri.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!