Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Grosime sticla
6 mm (19)
Finisarea profiilor
Arata tot
Dimensiuni usa
100 (6)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Usi pliabile pentru dus

Alegerea unei cabine de duș nu este totul. Un pas foarte important este alegerea corectă a componentelor și a accesoriilor. Printre acestea se numără ușa care determină funcționalitatea parei de duș și confortul în timpul dușului. De asemenea, acestea sunt importante pentru amenajarea ergonomică a spațiului din baie, mai ales în cazul încăperilor mici. În ceea ce ne privește, vă putem oferi uși de duș pliabile care sunt populare printre clienți datorită designului lor practic.

Care sunt caracteristicile ușilor pliabile?

Ușile pliabile de duș sunt o alternativă foarte bună la ușile de duș batante și glisante. Datorită designului lor inteligent, acestea ocupă foarte puțin spațiu atunci când sunt pliate. Ușile de duș pliabile moderne permit deschiderea cabinei de duș în ambele direcții, atât spre interior, cât și spre exterior.
Acest lucru permite ca ușa pliabilă să fie „ascunsă”, ceea ce face ca baia să fie optic mai mare. Aceste modele sunt ideale pentru băile mici, unde spațiul trebuie utilizat într-un mod funcțional. Ușile de duș pliabile sunt instalate în dușuri încastrate care reprezintă o alternativă modernă la cabinele de duș tradiționale. Prin urmare, constructorii au o gamă largă de opțiuni atunci când vine vorba de adaptarea accesoriilor și ușilor de duș la nevoile individuale.

Uși pliabile de duș – de care să alegi?

Spre deosebire de cabinele de duș tradiționale, dușurile încastrate pot avea parametri nestandardizați. Prin urmare, înainte de a cumpăra un anumit model de aripă, trebuie măsurată cu atenție intrarea în duș. Metoda de deschidere este, de asemenea, o decizie importantă pe care trebuie să o ia constructorul. Poți alege între uși de duș pliabile sau uși de duș glisante. Ambele variante excelează prin funcționalitate și nu ocupă mult spațiu, astfel încât decizia de a instala un anumit model este o chestiune de alegere individuală.

Uși de duș pliabile – gamă largă de soluții

Ne luăm în serios sarcina de a ne asigura că gama satisface așteptările fiecărui client. Prin urmare, ne putem lăuda cu o selecție largă de uși de duș pliabile care diferă prin parametrii și designul lor. Cu toate acestea, fiecare model se caracterizează prin: – aspectul estetic,
- funcționalitate,
- fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate,
- multe variante de culori la alegere,
- rezistență la spargere,
- manevrare comodă,
- ușor de curățat.
Designul bogat și calitatea excelentă fac ca ușile noastre de duș pliabile să satisfacă așteptările celor mai exigenți clienți. Te invităm să arunci o privire asupra întregii noastre game de produse.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!