Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Tip cabina
De colt (73)
Tip de deschidere
Culisant (31)
Finisaj baterie
lucios (40)
Culoare
Arata tot
Dimensiuni cabina
100x80 cm (20)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Cabine de dus dreptunghiulare

Tot ce îți dorești după o zi lungă și obositoare de serviciu este un duș răcoritor? Atunci o cabină de duș dreptunghiulară este soluția perfectă pentru tine. În magazinul Rea îți oferim produse de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț. Aici vei găsi cabine de duș dreptunghiulare fabricate din materiale de calitate superioară, rezistente la umiditate și la alți factori dăunători.
Cabinele noastre de duș se caracterizează prin funcționalitate și un design estetic. Majoritatea modelelor au o formă dreptunghiulară, datorită căreia se potrivesc perfect chiar și în băi relativ mici. Cabinele de duș dreptunghiulare se disting prin universalitatea utilizării lor. Acestea se potrivesc atât în băile moderne, cât și în cele clasice. Dușurile dreptunghiulare sunt echipate cu uși etanșe care garantează o izolare eficientă. În același timp, sticla mată îi va asigura persoanei care face baie un spațiu intim. Datorită acestui lucru cabina de duș dreptunghiulară este potrivită și pentru băile cu toaletă.

Cabine de duș: 120×90, 120×80, 100×80, 120×100 – varietate de modele, fabricare de cea mai înaltă calitate

Oferta magazinului Rea este completată în mod constant cu cabine de duș dreptunghiulare de calitate superioară, de dimensiuni diferite. Modelele de 90×120 cm sunt cele care se bucură de cea mai mare popularitate în rândul clienților. Baia ta este prea mică pentru un duș de această dimensiune? Nici o problemă. În magazinul nostru poți găsi și cabine de duș dreptunghiulare cu dimensiunea de 80×100. În funcție de preferințele și nevoile tale individuale, aceasta poate fi echipată cu o ușă cu balamale care se deschide doar într-o singură parte sau cu o ușă batantă care se poate deschide atât spre interior, cât și spre exterior. O cabină de duș dreptunghiulară este de obicei acoperită cu un strat special hidrofob. Astfel, îți va fi mai ușor să păstrezi suprafața curată.

Cabine de duș dreptunghiulare fără cădiță de duș

Mulțumită nouă cabina de duș dreptunghiulară, extrem de funcțională și cu o estetică plăcută va fi la îndemâna ta. Nu rata această ocazie și vizitează magazinul Rea chiar astăzi. Îți garantăm că nu vei regreta!

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!