Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă layouts.et Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si layouts.pt layouts.fi layouts.el

COD REDUCERErea5

Filtru

Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Textile de baie

  • Textile potrivite pentru fiecare baie *

Designul fiecărei băi și experiența noastră estetică în percepția sa vizuală sunt determinate de mai multe lucruri. Selecția de gresie, cadă, cabină de duș, lavoar sau armături sunt elemente importante, precum și textilele adecvate. Cum ne simțim într-o cameră dată depinde de modelele și culorile folosite. O cameră de baie, în afară de funcțiile strict igienice, ar trebui să îndeplinească sarcini suplimentare. Avem nevoie de această cameră pentru a ne oferi relaxare și odihnă după o zi grea. Accesul la apa curenta nu este suficient. Considerațiile noastre estetice așteaptă o compoziție coerentă a spațiului.

  • Textile de baie ca o completare a amenajarii *

Indiferent de stilul camerei de baie, aceasta trebuie completată cu textile de baie selectate corespunzător. Care ar fi chiar și cea mai frumoasă baie fără un covor moale pe podea sau un prosop atârnat de un cârlig? Amplasarea unui trotuar pe podea încălzește interiorul și ne face să ne simțim imediat mai confortabil în el. Zonele de materiale destinate suprafețelor podelei sunt, de asemenea, un bun izolator termic. Apoi evităm contactul direct cu suprafața rece a plăcilor.

Magazinul nostru ofera diverse variante de culoare ale textilelor propuse. Gama de nuanțe este largă și diversă. Ne asigurăm că sortimentul pe care îl oferim este selectat, garantând cea mai înaltă calitate. Datorită faptului că produsele pe care le avem la vânzare sunt de înaltă calitate, avem o garanție de 24 de luni fără nicio grijă. Selectate cu gust, acestea se vor îmbina cu diverse aranjamente și stiluri interioare.

Vă invităm să răsfoiți produsele individuale din această categorie a magazinului nostru pentru a vedea că textilele de baie oferite sunt extrem de estetice și realizate cu cea mai mare grijă.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!