Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Finisaj baterie
lucios (142)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Baterii sanitare

Baia este un loc care trebuie să fie funcțional și confortabil. Este folosita nu numai pentru menținerea igienei, deoarece în multe cazuri este o zonă de relaxare in casă. Prin urmare, este important nu numai să alegeți facilități sanitare și echipamente suplimentare, ci și să potriviți corect robinetele de baie. Fitingurile afectează nu numai confortul de utilizare, ci joacă și un rol foarte important în completarea esteticii interiorului.

Care robinet de baie va fi cel mai bun?

Există condiții specifice în baie care pot afecta negativ mobilarea camerei. Umezeala, aburul și reziduurile cosmetice au un efect negativ nu numai asupra instalațiilor sanitare, ci și asupra robinetelor de baie. Prin urmare, robinetele trebuie să fie realizate din materiale rezistente la acești factori și ușor de curățat. Un criteriu important de selecție este, de asemenea, modelul și stilul de finisare robinete de baie, astfel încât acestea să se amestece cu caracterul designului interior. În sortimentul magazinului nostru online veți găsi baterii de baie de diferite tipuri:- în versiunea clasică cu robinete detașabile,- modern, cu cap de ceramică,- seturi de baterii de baie pentru dușuri,- robinete pentru lavoare de diferite înălțimi și dimensiuni,- duze de duș și capuri de dus,- accesorii pentru cadă,- baterii de bideu.Modelele individuale sunt disponibile în diferite culori. Avem robinete de baie argintii, precum și negru, auriu sau aur roz. Pe lângă modelele clasice și moderne de baterii de baie, produsele în stil retro cu aspect unic și detalii de finisare sunt o propunere interesantă. Baterii de baie – magazin online. Oferta noastră include o gamă largă de accesorii pentru baie. De asemenea, oferim accesorii suplimentare, precum aeratoare și dopuri, care vor îmbunătăți confortul utilizării instalațiilor sanitare. În funcție de dispozitivele instalate, puteți alege robinete de baie montate pe perete sau încastrate. O gamă atât de diversă de produse vă va permite să alegeți cu ușurință robinetul de baie care să corespundă designului interior, parametrilor dispozitivelor sanitare și propriilor dvs. nevoi. Bine ați venit să cumpărați!

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!