Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă layouts.et Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Filtru

Culoare
Nichel (20)
Direcția de sortare
cele mai noi
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț
  • în ordine alfabetică a-z

Alegerea ta:

Șterge totul

Rigole Liniare

Un duș fără arată extrem de elegant și modern și, în același timp, este confortabil de utilizat. Acest lucru facilitează intrarea și ieșirea din cabină, ceea ce poate fi important mai ales pentru persoanele cu mobilitate redusă. Crearea unui astfel de duș va fi ajutată de un * drenaj liniar * care previne efectiv inundarea podelei și, în același timp, este discret ascuns în ea. Aceste tipuri de elemente diferă nu numai prin dimensiuni care permit adaptarea lor la aproape orice aranjament, ci și prin aspect. Datorită acestui fapt, ele pot completa perfect interiorul camerei, adăugându-i eleganță h2. * Drenaj de duș liniar – baie practică și elegantă *Drenaj de duș liniar * se potrivește perfect tendințelor minimaliste vizibile în multe băi moderne. Cu toate acestea, se poate combina perfect cu orice stil de finisare, ceea ce îl face extrem de versatil. Evitarea căzi de duș și utilizarea unui canal de scurgere liniar în duș are, de asemenea, alte avantaje. Acestea includ:- universal – poate fi utilizat în aproape orice baie, atât la domiciliu, cât și în facilități de utilități sau hoteluri;- aspect elegant – echivalat cu interiorul designerilor,- funcționalitate – ușor de curățat dușul și împrejurimile acestuia, precum și confortul de utilizare zilnică,- varietate – disponibilitatea diferitelor tipuri de finisaje de scurgere.Atunci când alegeți * drenuri liniare * pentru interiorul dvs., merită să acordați atenție celor mai importanți parametri ai acestora, precum capacitatea (capacitatea de a scurge o anumită cantitate de apă la un moment dat) sau adâncimea de instalare. Garanția este de asemenea importantă – pentru produsele Rea este de 10 ani!h2. * Drenuri liniare Rea – stil și calitate *Marca Rea oferă * drenaje liniare * care se vor potrivi cu ușurință în interiorul dumneavoastră. Acestea diferă în ceea ce privește parametrii, aspectul și culorile, dar combină manopera excelentă, care determină durabilitatea și funcționalitatea. Oferta noastră include, printre altele drenaj redus care poate fi instalat chiar și în condiții nefavorabile, precum și diverse versiuni de finisare care vă permit să alegeți un canal de scurgere care se potrivește perfect cu celelalte elemente ale amenajării.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!