Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Montaj
de podea (6)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Cadite dreptunghiulare

Deși cabinele încorporate sunt moderne, modelele tradiționale cu tăvi de duș dreptunghiulare sunt încă preferabile. Acestea se potrivesc nu numai acolo unde instalarea unui drenaj liniar nu este posibilă, ci și în băile funcționale clasice. În prezent, marca REA oferă produse de design realizate din diferite materiale în culori clasice și închise la culoare. Un exemplu în acest sens este cabina de duș din piatră rectangulară.

Acrilicul mineral impresionează prin aspectul său, forma inovatoare și parametrii tehnici buni. Tabelele de duș 80×100 garantează confortul la scăldat. Piatra în sine este dură și rezistentă, dar acumulează bine căldura.

Placi de duș dreptunghiulare – magazinul online REA.

Oferta noastră include tăvi de duș dreptunghiulare moderne și clasice. De exemplu, acestea sunt instalate fără chit, ceea ce le sporește semnificativ aspectul estetic. Fie că alegeți o cabină de duș mare 100 × 120 sau una de dimensiuni compacte, o puteți proiecta cu ușurință pe cont propriu, alegând accesorii personalizate, adică perete de sticlă, balamale, uși montate pe suprafață sau seturi de duș încorporate. Suntem siguri că în REA veți găsi exact ceea ce aveți nevoie și veți fi un proprietar fericit al unei băi elegante și practice.

Oferim tăvi de duș acrilice tradiționale dreptunghiulare, ușor de curățat, ieftine și durabile. Disponibile în alb sau negru. O alternativă sunt, de asemenea, și trapele de duș rectangulare din piatră, care devin din ce în ce mai populare, combinând perfect tendințele industriale, moderne și minimaliste.

Sunteți în căutarea celui mai bun mobilier pentru baia dumneavoastră? Alegeți o tavă de duș REA 80×100 sau o altă dimensiune și bucurați-vă de interiorul la care ați visat!

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!