Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Capacele de toaletă

  • Gadget de baie esential – capac de toaleta *

Baia este o cameră foarte solicitantă. Când creați spațiul său, ar trebui să vă amintiți câteva lucruri elementare. Materialele de finisare utilizate trebuie să fie rezistente la schimbările de temperatură și umiditatea crescută. De asemenea, ar trebui să fie făcute din materiale ușor de curățat. Baia este un loc în care curățarea necesită adesea mult timp și precizie. Atât pentru partea practică. Să o privim prin ochii designerului. Aranjamentul ales depinde de preferințele noastre individuale. Noi înșine trebuie să ne simțim bine în interioarele care ar trebui să ne servească și, de asemenea, să arătăm elegant și original.

Nicio baie nu va arăta bine fără accesorii atent selectate. Unul dintre ele este scaunul de toaletă. Utilizarea confortabilă a toaletei este imposibilă fără un capac de toaletă. Capac de toaletă mărește nu numai confortul utilizării vasului de toaletă. Îmbunătățește nivelul de siguranță și are grijă de igiena adecvată a utilizării acestui loc. Sau poate este timpul să înlocuim vechiul model cu unul nou?

  • Capac de toaletă ca element de decor *

Mulți oameni se pot întreba: de ce am nevoie de un nou scaun de toaletă, dacă cel vechi este încă complet nedeteriorat? Tocmai pentru a aduce un strop de decorativitate acestui loc. Un scaun de toaletă este un element fără care vasul de toaletă nu se poate descurca. Poate că este doar o clapă de toaletă, dar ce gadget strategic în fiecare spațiu de baie. Pentru că folosirea unui vas de toaletă fără un element atât de important precum scaunul de toaletă pare a fi o sarcină imposibilă. Cu toate acestea, merită să ne dăm seama că are nu numai funcții practice.

Pe lângă faptul că acest articol ne servește în activitățile de zi cu zi, de multe ori are și o funcție decorativă. Și din acest motiv, trebuie să aibă și un aspect specific. Albul clasic se potrivește oricărui stil interior. Este o culoare atât de universală încât va fi găsită peste tot. Cu toate acestea, oferim o gamă mult mai largă de opțiuni în vânzările noastre. Vrei să aduci un pic de avangardă spațiului de toaletă? Pe bună dreptate. Cine a spus că trebuie să ne bazăm doar pe culorile standard? Toți cei cărora le plac accentele energice în interioare vor găsi ceva pentru ei înșiși în oferta noastră. Un capac de toaletă colorat va funcționa în multe aranjamente.

Husa capacului de toaletă achiziționată în magazinul nostru este un articol de înaltă calitate. Fabricat din duroplast, garanteaza o utilizare indelungata. Iar noi, ca magazin, oferim o garanție de 24 de luni la momentul achiziției. Capacul de toaletă are dimensiuni universale, așa că se va potrivi în multe vase de toaletă disponibile în mod obișnuit. Modelat corespunzător, ar trebui să răspundă așteptărilor fiecăruia dintre noi.

  • Capac de toaletă cu închidere lentă. Comoditate și utilizare *

Să pleci sau să nu pleci? Aceasta este întrebarea. Aceasta este o problemă atât de importantă încât poate provoca dispute între soți. Prin urmare, magazinul nostru încearcă să remedieze această problemă. Achiziționarea unei plăci cu închidere lentă ne poate înlătura cel puțin un motiv pentru neînțelegerile în familie.
Clapeta toaletei cu închidere lentă are un excelent avantaj prin faptul că va scădea încet, fără bretonuri inutile, acolo unde ar trebui să fie.

Capac de toaletă are o mulțime de locuri sensibile, accesul la care poate fi dificil. Scaunul de toaletă cu închidere lentă a fost echipat cu o cuplare cu eliberare rapidă. Acest lucru face curățarea mai ușoară, deoarece poate fi demontat și repus. Acest lucru facilitează foarte mult procesul de curățare și reduce semnificativ durata acestuia. A ajunge în colțurile murdare este foarte adesea iritant și descurajează să întreprindeți acest tip de activitate. Și alegând un scaun de toaletă cu închidere lentă din oferta noastră, puteți face ca curățarea băii să nu mai fie asociată negativ cu noi.

Vă încurajăm să vă familiarizați cu gama noastră. Calitatea excelentă a produsului, o selecție largă și o garanție de 24 de luni sunt avantaje deosebit de apreciate de consumatorii pe care le oferim.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!