Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Tip cabina
De colt (32)
Tip de deschidere
Culisant (17)
Finisaj baterie
lucios (31)
Dimensiuni cabina
90x90 cm (12)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Cabine aurii

Sunteți un fan al interioarelor originale? Dacă doriți să creați un spațiu care este frumos, la modă și funcțional, alegeți o cabină de duș din aur. Relaxarea într-un astfel de loc va fi și mai plăcută, iar fiecare duș zilnic se va transforma într-o ședință SPA!

Fiecare Cabină de duș în auriu este disponibilă în mai multe dimensiuni și forme, astfel încât să vă puteți încadra cu ușurință în preferințele dumneavoastră.

Cabine de duș din aur

Oferta noastră include o întreagă colecție nouă de cabine de duș în nuanțe, forme și dimensiuni aurii. Vă oferim:

– paravane de baie care ajută la reducerea problemei stropilor de apă din jur.
– pereți de duș,
– cabine de duș geometrice cu accesorii aurii 80×80, 90×90, 80×100.

Cabinele noastre de duș Cabinele noastre de duș în auriu pot fi instalate cu un drenaj liniar. Produsele REA au formă și funcționalitate modernă, datorită sticlei Crystal Clear temperate cu acoperire laser Easy Clean. Cabinele de duș în auriu pot fi comandate în varianta cu partea dreaptă sau cu partea stângă, iar asamblarea lor este ușoară datorită profilelor furnizate. Setul include toate elementele de montare necesare – garnituri, mânere și balamale.

Cabinele de duș în auriu sunt acoperite cu laser cu 4 straturi de email de înaltă calitate. Acest lucru face ca elementele din aluminiu (profile, mânere, balamale) să fie rezistente la opacizare, decolorare și rugină.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!