Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă Estonă Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Oglindă rotundă Loft 60 cm NEGRU CFZL-MR060

ID: 2808
SKU: HOM-09000
 • 5372,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Diametru (mm) 600 mm
Lungime (mm) 940 mm
Grosimea ramei 30 mm
Culoarea: Negru
Finisaj: lucios
Forma: Rotund
Model: CFZL-MR060
Garantie: 24 luni
Producator: Tutumi
Descriere

Oglinzile de acasă sunt completarea perfectă a designului interior, făcând camera să pară mai luminoasă și mai mare. Forma caracteristică a oglinzii noastre se va potrivi perfect în orice cameră, indiferent de stilul acesteia, o puteți agăța în sufragerie, dormitor și baie.
O oglindă rotundă elegantă de Tutumi Loft este un decor excelent pentru orice interior în stil vintage, clasic sau scandinav. O centură elegantă care servește drept mâner pentru oglindă îi conferă un stil unic. Dimensiunile optime ale oglinzii vor funcționa în practică – nu numai ca ornament. Un diametru de 60 cm și o lungime cu o bandă de 94 cm vor completa perfect orice perete.

Intreba despre produs

product.attachment

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!