Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă Estonă Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

OGLINDĂ ROTUNDĂ 80 CM CADRU LOFT MODERN SUBȚIRE

ID: 5969
EAN: 5902557363773
SKU: HOM-09879
 • 5748,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Latime (mm) 800 mm
Inaltime (mm) 800 mm
Material: metal
Cod producator: MR18-20700
Producator: Tutumi
Descriere

Oglinzile de acasă sunt complementul perfect pentru designul interior, făcând camera să pară mai luminoasă și mai mare. Forma caracteristică a oglinzii noastre se va potrivi perfect în orice cameră, indiferent de stilul acesteia, o puteți agăța în sufragerie, dormitor și baie.
O oglindă rotundă elegantă de la Tutumi home este un decor grozav pentru orice interior într-un stil vintage, clasic sau scandinav. Un cadru simetric delicat îi conferă un stil unic. Dimensiunile optime ale oglinzii vor funcționa în practică – nu doar ca ornament. Diametrul de 80 cm va completa perfect orice perete.
Oglinda este ambalată în mai multe straturi de ambalaj de protecție, carton rezistent, polistiren profilat, folie de protecție a geamului oglinzii. Datorită acestui fapt, clienții noștri pot fi siguri că oglinda comandată va ajunge în siguranță la ei.

Intreba despre produs

product.attachment

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!