Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă layouts.et Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

rea5

Usa pentru dus pliabila Rapid Fold 90

ID: 4219
EAN: 5902557342532
SKU: REA-K6419
 • 1874,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Tip dechidere usi: Pliabile
Dimensiuni usa: 90
Directia usi: Universal
Cluoare sticla: Transparent
Grosime sticla: 4 mm
Inaltime usa de cabina 1950 cm
Finisarea profiilor: Negru
Reglabila la profile: 885 - 905 mm
Garnituri incluse in set: Da
Se poate monta fara cadita: Da
Garantie: 24 luni
Producator: Rea
Descriere

Vă prezentăm un model excepțional de frumos de uși de duș Rapid Swing. Ușile sunt realizate din sticlă călită de înaltă calitate, grosime de 6 mm. Au un strat de protecție Easy Clean care facilitează menținerea curată a cabinei. Datorită unei faze speciale de producție, acestea sunt durabile și ușor de curățat.

Modelul Rapid Swing dispune de un sistem eficient de basculare care permite deschiderea si inchiderea usoara a usii. Sistemul de balamale este conceput pentru a funcționa perfect pe toată durata de viață. Datorită soluțiilor extrem de bine gândite, garniturile folosite la uși asigură 100% etanșeitate și fiabilitate în timpul utilizării.

Ușile de duș din sticlă sunt disponibile în patru dimensiuni, astfel încât fiecare să o poată alege pe cea potrivită pentru proiectul său. Înainte de a cumpăra, măsurați cu atenție lățimea și înălțimea locașului. O ușă de duș bine aleasă va crea aspectul perfect al băii și va oferi doza potrivită de intimitate.

Ușa este universală (dreapta/stânga) și poate fi montată pe podea cu scurgere liniară și pe o cadă de duș. Oferim si un profil largi pe care il gasiti in oferta magazinului nostru.

„* Manual*”: https: //umywalki.pl/lazienka-rea/instrukcje/rea_dkieta_rapid_fold.pdf

„* CAD *”: https: //umywalki.pl/lazienka-rea/cad/rapid_fold_100.zip

Intreba despre produs

instrucțiuni și fișiere de descărcat

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!