Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Panou de dus Rea Bler 70

ID: 3331
EAN: 5902557337507
SKU: REA-K7636
 • 1592,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Dimensiuni cabina: 70
Culoare: Negru
Tip cabina: Walk-in
Culoare sticla: Transparent 8mm
Seria: Bler
Directie cabina: Universal
Garantie: 24 luni
Producator: Rea
Descriere

Designul modern cu un subtil indiciu de geometrie va reîmprospăta cu siguranță orice decor de baie și va introduce o atmosferă uimitoare, indiferent dacă amenajarea interioară este marcată cu un stil modern, vintage sau orice alt stil.

p {padding: 10px 0 0 0}. Profilele negre in combinatie cu sticla transparenta nu sunt altceva decat un echilibru perfect in designul intregului produs. Liniile negre care trec de-a lungul peretelui, creând un model bine echilibrat, sunt încă o altă valoare care încântă ochiul chiar și celor mai sofisticate gusturi. Un braț reglabil, din aluminiu, completează întreaga compoziție cu minimalismul său.

p {padding: 10px 0 0 0}. Peretele de duș * Bler * nu este doar o necesitate pentru igiena de zi cu zi, este și un moment pentru un moment de relaxare pe care îl meritați după o zi lungă. Am depus toate eforturile pentru a ne asigura că, pe lângă funcționalitatea de înaltă clasă, produsul este și un element unic în baia dvs. și vă mulțumește nu numai corpului, ci și ochilor. Lasă baia ta să devină ceva mai mult decât un simplu loc de împrospătare.

p {padding: 10px 0 0 0}. Pentru un confort maxim, peretele nostru este acoperit cu un nano strat inovator * Easy Clean *, este o tehnologie care vă permite să păstrați peretele în ordine perfectă cu un efort minim. Menține curățenia perfectă fără a folosi detergenți puternici. În plus, banda de podea atașată protejează geamul dușului împotriva deteriorării. * Culoarea neagră se aplică în procesul de producție, apoi se întărește de două ori împreună cu frunza la 600-800 ° C. * Garantează 100% durabilitate și rezistență la zgârieturi și deteriorări mecanice. Aceasta este singura metodă care asigură cea mai înaltă calitate și durabilitate.

instrucțiuni și fișiere de descărcat

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!