Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Culoarea
Arata tot
Orificiu pentru preaplin
Arata tot
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Seturi de lavoare

Merită să acordați o mare atenție selecției unui lavoar, deoarece este unul dintre elementele cele mai frecvent utilizate ale echipamentelor de baie. Prin urmare, trebuie în primul rând să fie confortabil de utilizat. Un lavoar discret poate fi, de asemenea, un element important din punct de vedere estetic al amenajării și chiar un decor interior unic. Totul depinde de ce model alegeți. Oferta lui Rea include, printre altele extrem de elegante * lavoare de blat *, care devin o alegere din ce in ce mai frecventa pentru incaperi stilate. Este combinația perfectă de funcționalitate și stil care vă poate decora și baia!

  • Lavoar pe blat – perfect pentru o baie de designer *

Lavoarul de blat a fost un adevărat succes în design interior în ultimii ani. Există mai multe motive pentru aceasta. În primul rând, este extrem de decorativ în sine și mult mai expresiv decât lavoar încastrat. Enormitatea modelelor, culorilor și formelor vă permite să alegeți o soluție cu adevărat originală și interesantă. * Lavoare de baie pe blat * diferă prin:

- formă – de exemplu, rotundă sub formă de oval , dreptunghiulară, pătrată și chiar neregulată;
- culoare – alb clasic și toate culorile curcubeului, inclusiv negru sau auriu;
- materialul din care sunt confectionate – precum ceramica, piatra sau imitatia ei, si chiar sticla;
- dimensiune – atât dimensiunea lavoarului, cât și masivitatea structurii în sine;
- stil – există elemente în stilul industrial, glamour, minimalist, retro și multe alte stiluri.

În al doilea rând, * lavoar de blat *, datorită formei sale, vă permite și să afișați un blat atent selectat. În plus, funcționează foarte bine pentru utilizarea de zi cu zi.

  • Lavoare pentru blat Rea – oferta noastra *

Gama brandului Rea include elemente extrem de diverse care se disting prin manoperă precisă și stil senzațional. Va oferim atat lavoare mari cat si mici, adanci si de mică adâncime pe blat, cu forme ovale si geometrice. Dacă vă pasă atât de estetică, cât și de durabilitate, * lavoarul de blat Rea * va fi o alegere excelentă.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!