Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă Estonă Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Cadita de dus Rea Stone din piatra Rea Stone 90 x 90

ID: 5507
EAN: 5902557319954
SKU: REA-K9601
 • 1837,00 Lei

  Transport gratuit la plata cu card

 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Material: Piatra minerala
Culoarea: negru
Inaltime cadița: 3cm
Loc de scurgere: in mijloc
Sifon inclus in set: Da
Garantie: 5 ani
Producator: Rea
Descriere

Căzile de duș sunt perfecte din toate punctele de vedere. Structura exterioară frumoasă a cădiței de duș* imită perfect piatra naturală*. Se va potrivi perfect în interiorul modern al băii dumneavoastră, subliniind frumusețea acesteia și făcând din utilizarea de zi cu zi o plăcere de nedescris.

Este realizata din piatra minerala cu structura naturala. Este un material cu o durată lungă de viață și duritate, în plus este plăcut cald la atingere.

Căzile de duș din acest material au o netezime perfectă, sunt stabile și pot fi instalate direct pe podea. Un avantaj suplimentar sunt marginile și unghiurile perfect drepte, ceea ce le permite să fie instalate fără îmbinare.

Textura sa cu aspect de piatră naturală se va potrivi perfect în amenajările moderne, dar va funcționa și în interioare universale clasice.

Intreba despre produs

product.attachment

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!