Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă Estonă Croat Letonă Olandeză Muntenegru Sârb layouts.be layouts.at

Suport pentru prosoape BAMBUS 381761

ID: 2834
EAN: 5902557334681
SKU: HOM-00016
 • 198,00 Lei
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Lungime (mm) 50 mm
Latime (mm) 38 mm
Inaltime (mm) 81 mm
Material: bambus
Numar polite 3 szt
Cod producator: 381761
Producator: Tutumi
Descriere

Suport pentru prosoape de baie 3 – braț, bambus.
Vă prezentăm un suport de prosoape din bambus realizat în stil modern.
Un suport practic vă va permite să vă păstrați baia curată și ordonată, iar aspectul său modern va fi un element decorativ suplimentar al băii dvs.
Lemnul natural de bambus este atât ușor, cât și foarte durabil și, de asemenea, este foarte rezistent la umiditate, motiv pentru care este perfect pentru baie.
3 brațe de diferite dimensiuni vă vor permite să puneti prosoape de diferite dimensiuni, iar dispunerea lor eșalonată oferă impresia unei armonii plăcute.
Suportul nu trebuie înșurubat de perete, așa că, dacă este necesar, poate fi mutat în alt loc, în cazul în care doriți să schimbați amenajarea băii dvs.
Instalarea este foarte ușoară și simplă, aveți nevoie doar de câteva minute pentru a vă bucura de vederea suportului nostru.
Suportul se potrivește perfect atât cu designul interior modern, cât și cu cel ecologic, iar culoarea sa plăcută și caldă se va potrivi și unui interior decorat clasic.

Intreba despre produs

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!