Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă Estonă Croat Letonă Olandeză Muntenegru Sârb layouts.be layouts.at

Lavoar de podea freestanding Ceramic MIA Negru Black

ID: 4885
EAN: 5902557349876
SKU: REA-U6656
 • 2817,00 Lei
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Culoarea: Negru
Lungime lavoar 405 mm
Latime lavoar 405 mm
Inaltime lavoar 840 mm
Adancime lavoar 135 mm
Material: Ceramica sanitara
Preaplin: 35mm
Orificiu pentru scurgere: Da
Diametru orificiu pentru scurgere: 45mm
Garantie: 24 luni
Producator: Rea
Descriere

Lavoar freestanding, monolit, din ceramica de inalta calitate. Datorită formelor sale simple și elegante, va fi perfectă pentru orice baie elegantă. O propunere clasică pentru persoanele care doresc să introducă o notă de lux în interiorul băii lor.

Datorită utilizării celor mai noi tehnologii în timpul procesului de producție, chiuveta noastră nu numai că arată fenomenal, ci este și ușor de curățat și extrem de durabil.

Lavoarul ceramic Mia de sine stătător este un produs monolit unic sub formă de piedestal. Designul incredibil de modern se va potrivi perfect în orice baie cu design elegant. Dimensiunile mari, forma clasică dreptunghiulară a vasului, un orificiu pentru robinet și un preaplin îl fac un element practic de armătură în baia ta.

Intreba despre produs

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!