Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă Estonă Croat Letonă Olandeză Muntenegru Sârb layouts.be layouts.at

:

Filtru

Direcția de sortare
cele mai noi
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț
  • în ordine alfabetică a-z

Alegerea ta:

Șterge totul

Nu s-au găsit produse care să corespundă criteriilor selectate.

Accesorii pentru baie pentru copii

Accesorii de baie pentru cei mici

Vine un moment în viața fiecărui copil când trebuie să învețe singuri cum să folosească spațiul din baie. Primele deplasări ale copilului mic la baie sunt mai distractive decât îndeplinirea unei obligații de igienă, dar cu timpul această situație se normalizează și copilul începe să folosească toaleta fără ajutorul unui adult. În faza inițială, este o adevărată ispravă atât pentru cel mai tânăr membru al familiei, cât și pentru noi – părinții. Pentru ca momentele petrecute pe această știință să se aplice sub sloganul unei atmosfere liniștite și al confortului, merită să ajungeți la accesorii utile pentru baie.
Dragi părinți, magazinul nostru oferă produse care vor îmbunătăți timpul de adaptare al copilului dumneavoastră în ceea ce privește folosirea independentă a toaletei. Accesoriile pentru baie pentru copii pot fi aliatul nostru în sarcinile de igienă de zi cu zi, deoarece independența unui copil mic într-o baie nu este o sarcină ușoară. Pentru ca această activitate să nu genereze stres inutil din ambele părți, să ne concentrăm pe o alegere bine gândită.
Merită să pariezi pe accesorii care sunt realizate din materiale sigure și durabile. Acestea sunt accesoriile de baie pe care le oferim dedicate celor mai tineri. Să stai pe scaunul de toaletă sau să speli mâinile copiilor tăi poate fi mult mai ușor dacă investim în accesoriile potrivite. Accesoriile pentru baie pentru copii din gama noastra sunt produse in culori energice, ceea ce ar trebui sa incurajeze in plus copilul sa le foloseasca.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!