Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Tip cabina
De colt (138)
Tip de deschidere
Culisant (61)
Culoare
Arata tot
Finisaj baterie
lucios (97)
Dimensiuni cabina
90x90 cm (38)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Cabine de dus

Un duș separat este din ce în ce mai des folosit în băile noastre – atât ca înlocuitor al unei căzi tradiționale, cât și alături, dacă spațiul interior o permite. Această soluție permite o baie rapidă și confortabilă în orice moment. Cabinele de duș moderne nu sunt doar confortabile și practice, ci și foarte elegante. Datorită acestui fapt, se încadrează perfect în designul modern al băii. Datorită varietății uriașe de modele, o puteți alege cu ușurință pe cea potrivită pentru orice spațiu – optim nu numai din punct de vedere al dimensiunii sau formei, ci și al aspectului.

O cabină de duș potrivită pentru fiecare interior * Indiferent de dimensiunea și forma camerei, alegerea cabinei potrivite nu ar trebui să fie o problemă. Oferta Rea include atât forme și dimensiuni standard, cât și mai puțin obișnuite. De care?- În băile mici, cabina de duș *80×80 va fi perfectă. Forma semicirculară va economisi și mai mult spațiu în acest caz.- O cabină de duș ușor mai mare 90×90 oferă o baie mai confortabilă, iar datorită soluțiilor care utilizează pereți pliabili poate fi extrem de funcțională.- Modelele dreptunghiulare sunt din ce în ce mai des alese, pentru ca arată minunat în amenajările moderne, oferind în același timp mai mult spațiu în timpul dușului. Această soluție oferă o gamă largă de dimensiuni, de ex. 80×90, 80×100 sau chiar 120×90 cm.Dușurile cu intrare, și folosind un canal de scurgere încastrat în podea (de exemplu, liniar), devin, de asemenea, extrem de populare. Este o soluție extrem de estetică și practică. În plus, datorită pereților de intrare, puteți modela aproape liber spațiul, creându-vă propriul duș de vis.h2. Cabine de duș – ofertă Rea Oferta mărcii Rea include o serie de soluții adaptate diverselor așteptări și nevoi ale clienților. Fiecare dintre cabinele noastre de duș este proiectata în vederea durabilității, solidității și funcționalității maxime, precum și a unui design atractiv în conformitate cu tendințele moderne. Vă încurajăm să vă familiarizați cu propunerile noastre!

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!