Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Suporturi pentru hartie igenica

Baia este o cameră care trebuie să fie în primul rând funcțională, dar nu trebuie să uităm de estetică. Bine decorate are un efect pozitiv asupra confortului de utilizare. Pe lângă elementele mari, precum cadă sau duș, vas de toaletă, mașină de spălat și chiuvetă, nu trebuie să uiți de accesoriile de baie, care, în ciuda dimensiunilor reduse, au un impact semnificativ asupra întregii amenajări.
Suporturile pentru hârtie igienică disponibile în prezent nu sunt doar foarte solide, ci și stilate, decorând interiorul. În plus, în funcție de propriile preferințe, puteți alege fie un suport de perete, fie un suport pentru role de toaletă și o perie de toaletă într-unul.

  • Suport pentru hârtie igienică *

Suporturile de hârtie igienică pe care le oferim sunt prinse de perete, dar nu este nevoie să găurim, să folosiți dibluri sau șuruburi și astfel să deranjați gresia. Suporturile de hârtie igienică le fixăm doar cu o bandă adezivă puternică, rezistentă la umezeală și vapori de apă, și în același timp suficient de universală încât să adere perfect pe orice suprafață. Datorită acestui lucru, putem amplasa umerase în orice loc și la orice înălțime, adaptate nevoilor individuale.
Vindem trei tipuri de produse. Primul este cel mai simplu umeraș pentru role de toaletă, fără aditivi, doar cu o bară scurtă pentru a atârna ruloul. Al doilea este un suport pentru hârtie igienică cu o clapă care îl ține, care arată foarte stilat, dar protejează și hârtia împotriva stropilor și umezelii. Al treilea tip sunt suporturile pentru hârtie igienică cu un raft mic. De exemplu, vă permite să plasați un telefon, ochelari sau alte obiecte mici. Această soluție va funcționa mai ales în băile mici.
Toate mânerele menționate mai sus sunt disponibile în mai multe versiuni. Poti alege printre altele suporturi pentru hartie igienica negre, cromate, aurii si bambus. Oferta extinsă vă permite să le ajustați la aranjamentul dvs.
Pe lângă umerașul pentru hârtie igienică în sine, avem și un recipient minimalist pentru depozitarea rolelor de rezervă, care este potrivit pentru orice hârtie igienică standard.

  • Suport de baie pentru hârtie igienică și o perie de toaletă – o soluție 2 în 1 *

Soluțiile două în unu nu sunt întotdeauna bune, dar nu există nicio îndoială cu privire la peria de toaletă cu suport de hârtie. Acest produs vă permite să depozitați o rolă de hârtie igienică și o perie de curățare a vasului de toaletă într-un singur loc. Principalul avantaj este montarea pe perete – fie că este vorba de găurire sau lipirea unei etichete de hârtie igienică. In plus, poate fi asezat intr-un loc ales si miscat liber, de exemplu la curatare.
Suportul pentru hartie igienica si perie vine in diferite variante. În magazinul nostru, oferim suporturi metalice alb-negru, suporturi din bambus și suporturi din materiale combinate – oțel inoxidabil și bambus. Bambusul este rezistent la umezeală și temperaturi ridicate, așa că va fi perfect printre accesoriile de baie. În plus, recipientul pentru perie este căptușit cu plastic pentru a obține o calitate și mai mare.
O selecție largă vă permite să asortați rafturile la orice baie, indiferent de stilul în care este aranjat. În plus, sunt bine echilibrate și stabile, astfel încât nu există riscul de a le răsturna în timpul utilizării standard. Baza suportului – in functie de model – este rotunda, patrata sau dreptunghiulara, are elemente antiderapante, in timp ce intregul suport de baie pentru hartie igienica si o perie de toaleta are aproximativ 80 cm inaltime.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!