Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Grosime sticla
6 mm (30)
Finisarea profiilor
Arata tot
Dimensiuni usa
100 (9)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Usi culisante pentru dus

Un duș este o soluție convenabilă, care va funcționa bine în băile mici. Utilizatorii îi apreciază pentru funcționalitatea lor și pentru reducerea timpului de îngrijire a igienei. Nu trebuie să așteptați să se verse apă în cadă, ceea ce generează, de asemenea, economii considerabile pe măsură ce utilizați cantitatea necesară din ea. Dacă vă decideți asupra unei cabine de duș glisante, aveți două soluții – asamblarea unei structuri gata făcute sau crearea personală a unui spațiu de duș. În al doilea caz, aveți mai multe opțiuni de amenajare, iar aceasta implică selectarea elementelor individuale ale cabinei.

Ușă glisantă de duș – confortabilă și funcțională

Construirea unei adâncituri și căptușirea cu plăci este o opțiune excelentă care va funcționa chiar și în băile mici. Datorită acestui fapt, puteți ajusta dimensiunea la condițiile de spațiu și puteți crea un întreg coerent cu alte echipamente. În afară de baterii sau sifoane, cel mai important element în astfel de construcții sunt ușile glisante de duș. Sarcina lor este de a separa cabina de restul băii pentru a evita umezirea întregii camere. De ce este ușa glisantă de duș o alegere bună?

- Sunt sigure deoarece se bazează pe un cadru stabil;
- Nu ocupă mult spațiu spre deosebire de ușile batante;
- Sunt disponibile într-o varietate de modele și culori;
- Pot fi adaptate la dimensiunile adânciturilor alegând dintre mai multe dimensiuni;
- Pot fi instalate în cabine fără o duș.

Ușile glisante pentru baie sunt un tip specific de produs, deoarece sunt instalate într-un mediu dificil. Din acest motiv, acestea sunt realizate din sticlă călită, rezistente la rupere și rupere. În plus, oferta noastră include uși glisante de baie care sunt acoperite cu acoperirea EasyClean. Drept urmare, sunt ușor de curățat și rezistente la pete și spumă de săpun.

O gamă largă de uși pentru cabine de duș glisante

Oferim uși glisante de duș, disponibile în diferite variante de finisare a profilului, care se potrivesc cu interioare clasice și moderne. Gama largă de vânzări garantează că veți găsi uși glisante adaptate nevoilor dumneavoastră. Vă rugăm să nu ezitați să cumpărați.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!