Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Set de dus incastrat Rea Lungo Black negru + BOX

ID: 2564
EAN: 5902557332694
SKU: REA-P4100
 • 1304,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Instalarea setului de duș: încastrat
Cap: cap ceramic
Mixer: cu dublă funcție
Culoare: Negru
Material: Alama
Sistem de duze: Anti-Calc
Garantie: 24 luni
Tip: Duș (fără gura de scurgere)
Inclus in set: baterie incastrata, cap de dus, umar pentru cap de dus, furtun 1500 mm, Para, suport pentru para, garnituri, box
Producator: Rea
Descriere

Vă prezentăm un nou model de set de încasări Lungo. Datorită versatilității și calităților estetice uimitoare, setul este o alegere excelentă pentru proprietarii oricărei băi. Forma la modă a elementelor de ipsos a fost acoperită cu laser cu un strat de patru ori din email negru mat de cea mai bună calitate. Datorită acestei tehnici, bateria este protejată împotriva coroziunii, pătării și decolorării.


Setul include un duș cu efect de ploaie Ultra Thin de 2 mm rotund de 30 cm, o baterie cu suprafață și elemente ascunse, o cântar cu un receptor și un set de puncte. Setul Lungo este perfect pentru persoanele care caută soluții extraordinare și doresc să creeze o baie originală și unică a visurilor lor. La alte licitații avem o baterie de lavoar Sonic și vase de toaletă, lavoare și căzi de duș de culoare neagră.

„* CAD *”: https: //umywalki.pl/lazienka-rea/cad/Zecja_natryskowy_podtynkowy_Lungo_Black.zip

„* manual *”: https: //drive.google.com/file/d/1J2OGRPh3u9Uw7VD65nWXPx7O8dzPncUv/view? usp = partajare

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!