Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Filtru

Tip de deschidere
Culisant (6)
Culoare
Arata tot
Finisaj baterie
mat (36)
Dimensiuni cabina
120 (19)
Direcția de sortare
în ordine alfabetică a-z
  • în ordine alfabetică a-z
  • cele mai noi
  • cele mai vechi
  • cel mai mic pret
  • cel mai mare preț

Alegerea ta:

Șterge totul

Pereti dus Walk-in

Din ce în ce mai mulți oameni optează pentru instalarea unui duș, din motive de confort și de economisire a apei. Cabinele de duș nu mai sunt rezervate doar băilor mici, unde o cadă nu este potrivită din cauza spațiului limitat. Această soluție este, de asemenea, populară în spațiile mari și în băi. În plus față de cabinele standard ai la dispoziție și cabine walk in. Acestea sunt modele moderne, dar practice, care îți vor permite să realizezi chiar și idei mai îndrăznețe de design.
Cabinele de duș walk in sunt o alegere excelentă pentru toți iubitorii de amenajări minimaliste. Atunci când se optează pentru o astfel de cabină de duș este necesară o scurgere. Cabina de duș walk-in, în comparație cu versiunile clasice, se distinge prin designul său simplu. Adică printr-un număr mai mic de role și balamale precum și alte componente predispuse la uzură. Prin urmare, investind într-o astfel de soluție pentru baia ta vei avea siguranța că aceasta își va îndeplini rolul fără probleme timp de mai mulți ani.

Baia walk in – calea spre un spațiu la modă și funcțional

În calitate de producător cunoaștem foarte bine tendințele actuale în materie de amenajări interioare și nevoile clienților noștri. Prin urmare, am introdus în oferta noastră pereți de duș walk in, potriviți în interiorul oricărei băi. Spre deosebire de cabinele de duș tradiționale, aceștia nu au uși, iar părțile laterale sunt montate pe perete. Acest lucru înseamnă că poți adapta construcția la dimensiunile băii tale, precum și la așteptările tale. Un mare avantaj îl constituie instalarea foarte ușoară, chiar și pentru cei care nu au o experiență anterioară în acest domeniu.
Pereții walk in sunt fixați direct pe podea, ceea ce face ca aspectul general să fie deosebit de elegant. Această soluție este, de asemenea, practică, deoarece facilitează accesul la duș persoanelor cu probleme de mobilitate. De asemenea, cabinele de duș tip walk in sunt durabile și ușor de curățat datorită designului lor simplu. Numărul redus de locuri greu accesibile face ca reziduurile de săpun și alte impurități să nu se acumuleze în mod excesiv. Prin urmare, curățarea nu va dura prea mult și nu va fi o sarcină atât de solicitantă. Este nevoie de doar o clipă pentru ca sticla dușului să strălucească de curățenie.

Cabină de duș walk in – ce poți găsi în gama noastră?

Gama include nu doar sticla cabinei de duș, ci și cabina de duș walk in echipată cu rafturi și agățătoare. Aceste tipuri de elemente au fost acoperite de 4 ori cu email de înaltă calitate. Datorită acestui lucru, cabinele de duș walk in sunt rezistente la rugină, mătuire și decolorare. În funcție de preferințele tale, poți opta pentru rafturi, agățătoare și profiluri cu finisaj auriu, negru sau cromat. Prezența rafturilor facilitează păstrarea ordinii din baie. Mai mult, există posibilitatea de a le tăia la lățimea sticlei. Asamblarea în sine este extrem de simplă și constă în strângerea unor șuruburi. Iubitorii designului modern pot opta pentru cabine de duș în care sticla transparentă este combinată cu profiluri negre. Motivele geometrice conferă peretelui de duș walk in un aspect foarte original și vor decora fiecare baie. Versiunile de acest tip sunt, de asemenea, ideale pentru încăperile în stil vintage.
Sticla călită apare într-o varietate de grosimi, astfel încât o poți adapta cu ușurință la nevoile tale. Cei care optează pentru un design simplu și minimalist pot opta pentru sticla de duș transparentă, fără decorațiuni suplimentare. Astfel de modele sunt acoperite cu un strat special Nano Easy Clean care permite apei să se lichefieze pe suprafața sticlei. Ca urmare, apa se scurge prin scurgere împreună cu murdăria, iar sticla rămâne curată pentru o perioadă mai lungă de timp. Mânerele sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate, rezistent la zgârieturi și alte deteriorări.
Pereții de duș walk in – o gamă largă de modele
În oferta noastră vei găsi produse de cea mai înaltă calitate care te vor încânta prin designul și funcționalitatea lor. Cu ajutorul acestora vei crea o baie modernă walk in care să corespundă așteptărilor tale atât vizual, cât și din punct de vedere al utilizării. Oferta pereților de duș walk in:
- fabricați din sticlă călită rezistentă,
- disponibili în mai multe modele.
- disponibili în mai multe dimensiuni (de exemplu, sticlă de duș 120),
- au fost acoperiți cu un strat special care facilitează menținerea curată a peretelui walk in,
- sunt rezistenți și fabricați cu o atenție deosebită la fiecare detaliu.
Sticla walk in este o investiție atemporală, deoarece sticla transparentă este un element universal și nu se va demoda niciodată. Datorită acestui lucru, chiar dacă intenționăm să renovăm baia în viitor, nu va mai fi nevoie să înlocuim cabina, deoarece aceasta va fi în continuare în armonie cu interiorul. În plus, cabina de duș nu ocupă mult spațiu din punct de vedere optic, astfel încât încăperea pare mai mare decât este în realitate. Astfel de modele arată grozav în orice interior, indiferent de dimensiunea acestuia. Vezi ce cabine walk in îți putem oferi și alege modelul care se va potrivi perfect în baia ta. Te invităm la cumpărături!

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!