Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă Estonă Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Paravan mobil Rea LagPERS 80

ID: 4548
EAN: 5902557345199
SKU: REA-K7633
 • 783,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Cluoare sticla: Transparent
Inalime (cm) 140 cm
Latime (cm) 80 cm
Grosime sticla: 5 mm
Tip: Mobil
Finisarea profiilor: Negru
Garnituri incluse in set: Da
Montaj: Universal dreapta/stânga
Garantie: 24 luni
Producator: Rea
Descriere

Un paravan inovator și universal de la Rea Lagos Fix , realizat pe un profil mobil puternic. Designul ecranului se potrivește perfect în cadă. Finisajul negru al ecranului este un element decorativ uimitor în orice baie la modă. Am depus toate eforturile pentru a ne asigura că, pe lângă funcționalitatea de înaltă clasă, produsul este, de asemenea, un element unic în baia ta și mulțumește nu numai pentru corpul tău & ndash; dar si ochi.

Acoperire neagră inovatoare

Garantăm un aspect perfect și durabilitate a stratului de acoperire pentru mulți ani . Culoarea neagră se aplică în procesul de producție, apoi se întărește de două ori împreună cu frunza la temperatura de 600-800 ° C. Acest lucru garantează durabilitate 100% și rezistență la zgârieturi și deteriorări mecanice. Aceasta este singura metodă care oferă cea mai înaltă calitate și durabilitate.

Funcțional și practic

Paravanul elegant și stilat vă va permite să vă transformați cada într-o cabină de duș, prevenind stropirea băii și îmbunătățindu-i proprietățile vizuale. Profilele negre din aluminiu vor face baia elegantă și vor încânta fiecare dintre oaspeții tăi. Paravanul de baie Lagos , datorită structurii sale simple și construcției dintr-un singur geam de sticlă, va fi alegerea perfectă pentru orice baie, iar datorită ansamblului universal poate să fie montat pe partea dreaptă și stângă a căzii .

Design modern

Decorat cu o subtilă nuanță de geometrie, va reîmprospăta cu siguranță orice interior de baie și va introduce o atmosferă uimitoare, indiferent dacă amenajarea interioară este marcată cu un stil modern, mansardă sau orice alt stil . Profilele negre in combinatie cu sticla transparenta nu sunt altceva decat un echilibru perfect in designul intregului produs. Liniile negre care trec de-a lungul peretelui, creând un model bine echilibrat, sunt încă o altă valoare care încântă ochiul chiar și celor mai sofisticate gusturi.

Intreba despre produs

product.attachment

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!