Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană layouts.cs Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă

:

Panou de dus Rea Bler 90

ID: 3334
 • 1479,00 Lei
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Tip cabina: Walk-in
Dimensiuni cabina: 90
Inaltime: 1950 mm
Tip sticla: Sticla securizata
Grosime sticla: 8 mm
Cluoare sticla: Transparent
Grosime profile: 17 mm
Latime profile: 32 mm
Material profile: Aluminiu
Finisarea profiilor: Negru
Reglabila la profile: 890-910 mm
Material suporturi: Fara maner
Directie cabina: Universal
Garantie: 24 luni
Producator: Rea
Descriere

Designul modern cu un indiciu subtil de geometrie va reîmprospăta cu siguranță orice decor al băii și va introduce o atmosferă uimitoare, indiferent dacă amenajarea interioară este marcată cu un stil modern, vintage sau orice alt stil.

p {padding: 10px 0 0 0}. Profilurile negre în combinație cu sticla transparentă nu sunt altceva decât un echilibru perfect în designul întregului produs. Liniile negre care aleargă de-a lungul peretelui, creând un model bine echilibrat, sunt încă o altă valoare care place chiar și celor mai sofisticate gusturi. Un braț reglabil din aluminiu completează întreaga compoziție cu minimalismul său.

p {padding: 10px 0 0 0}. Panoul de duș * Bler * nu este doar o necesitate pentru igiena de zi cu zi, ci este și un moment de relaxare pe care îl meritați după o zi lungă. Am depus toate eforturile pentru a ne asigura că, pe lângă funcționalitatea de înaltă clasă, produsul este, de asemenea, un element unic în baia dvs. și vă incanta nu numai corpul, ci și ochii. Lăsați-vă să faceți ca baia dvs. să devină ceva mai mult decât un simplu loc de reîmprospătare.

p {padding: 10px 0 0 0}. Seturile de duș adecvate, canalele de scurgere și alte accesorii din domeniul accesoriilor de baie pot fi găsite în oferta magazinului nostru. Te invitam!

„* Instrucțiune *”: https: //umywalki.pl/lazienka-rea/instrukcje/rea_scianka_bler.pdf

„* CAD *”: https: //umywalki.pl/lazienka-rea/cad/bler_scianka.zip

Intreba despre produs

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!