Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Cabina de dus Rea Space In Black 80x100

ID: 6799
EAN: 5902557367108
SKU: REA-K8882
EAN: 5906366003141
SKU: KPL-K8882
EAN: 5906366003158
SKU: KPL-K0882
 • 2646,00 Lei 2646,00 Lei 3749,00 Lei 3776,00 Lei

  - cel mai mic preț din ultimele 30 de zile

  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Dimensiuni cabina: 80x100 cm
Culoare: Negru
Tip cabina: De colt
Culoare sticla: Transparent 6mm
Tip de deschidere: Culisant
Montaj: de cada sau de podea
Inaltime (mm) 1950 mm
Directie cabina: Universal
Garantie: 24 luni
Acoperire Easy Clean: Da
Producator: Rea
Descriere

Vă prezentăm o cabină de duș de colț Space IN frumoasă și extrem de funcțională. Este un produs care îți va umple perfect spațiul de baie păstrând în același timp aspectul si estetica impecabila a interiorului. Datorită elementelor de finisare negre, produsul nostru este extrem de versatil și se va potrivi cu siguranță în decorul camerei dumneavoastră sanitare. Datorită construcției sale, cabina Space IN ne permite să o instalăm pe o cadă de duș de diferite înălțimi sau direct pe podea. Ușa dusului glisează spre interior, ceea ce ajută la utilizarea practică a băii.

Au un strat de protecție Easy Clean care facilitează menținerea curată a cabinei. Datorită unei faze speciale de producție, acestea sunt durabile și ușor de curățat.

Culoarea neagră se aplică în procesul de producție, apoi se întărește de două ori împreună cu frunza la 600-800 ° C. Acest lucru garantează durabilitate 100% și rezistență la zgârieturi și deteriorări mecanice. Aceasta este singura metodă care asigură cea mai înaltă calitate și durabilitate.

 • În cabina noastră am folosit un sistem inovator de deschidere a ușilor – Autoline. *

Modelul de cabina Space IN dispune de un sistem de culisare eficient care permite deschiderea și închiderea ușoară a ușii, bazat pe patru role individuale. Ușile alunecă lin spre interior, ceea ce face ca cabina să fie extrem de practică, mai ales în băile mici cu spațiu limitat. Ușa deschisă nu se extinde dincolo de zona cabinei, facilitând utilizarea băii în sine, fără a reduce spațiul din interiorul cabinei.

Sistemul de deschidere este proiectat să funcționeze perfect fără probleme pentru mulți ani de utilizare.

Manual

instrucțiuni și fișiere de descărcat

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!