Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Cabina de dus Rea Molier Black 80x90

ID: 8953
EAN: 5902557398751
SKU: KPL-K0537
 • 1760,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Dimensiuni cabina: 80x90 cm
Culoare: Negru
Tip cabina: De colt
Culoare sticla: Transparent 6mm
Tip de deschidere: Pliabil
Montaj: de cada sau de podea
Inaltime (mm) 1900 mm
Directie cabina: Universal
Garantie: 24 luni
Acoperire Easy Clean: Da , pe o parte a geamului
Producator: Rea
Descriere

Vă prezentăm un model exclusiv de cabină de duș din sticlă securizată de înaltă calitate, Crystal Clear, cu un strat Easy Clean aplicat cu laser. Învelișul ușii a fost aplicat pe ambele părți, astfel încât ușa să poată fi montată atât pe dreapta, cât și pe stânga. Profilul îl definiți singur înainte de instalare.

În proiectarea acestui model, am folosit forme și forme simple, creând o ușă cu o intrare confortabilă și largă la duș. Designul unic fără rama și posibilitatea de pliere a usa pe perete fac ca cabinele de dus Molier sa economiseasca spațiu și să fie soluția perfectă pentru orice baie. Datorită soluțiilor extrem de bine gândite, garniturile folosite la uși asigură 100% etanșeitate și fiabilitate în timpul utilizării.

Modelul Molier este perfect nu numai pentru băile moderne bazate pe minimalism, ci și pentru interioare clasice și de bun gust.

Culoarea neagră se aplică în procesul de producție, apoi se întărește de două ori împreună cu frunza la 600-800 ° C. Acest lucru garantează durabilitate 100% și rezistență la zgârieturi și deteriorări mecanice. Aceasta este singura metodă care asigură cea mai înaltă calitate și durabilitate.

Cabină este adaptată pentru instalare pe podea cu scurgere liniară și pe cadita.
h3. Manual

instrucțiuni și fișiere de descărcat

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!