Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană Republica Ceha Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă layouts.et Croat Letonă Olandeză layouts.me Sârb layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si layouts.pt layouts.fi layouts.el

COD REDUCERErea5

Cabina de dus Fargo 80x100 Black Mat

ID: 2979
EAN: 5902557333271
SKU: REA-K6950
 • 2940,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Dimensiuni cabina: 80x100 cm
Culoare: Negru
Tip cabina: De colt
Culoare sticla: Transparent 6mm
Tip de deschidere: Batanta
Montaj: de cada sau de podea
Inaltime (mm) 1950 mm
Directie cabina: Universal
Garantie: 24 luni
Acoperire Easy Clean: Da , pe o parte a geamului
Producator: Rea
Descriere

Vă prezentăm o cabină de duș de colț Fargo frumoasă și extrem de funcțională. Este un produs care îți va umple perfect spațiul de baie păstrând în același timp aspectul si estetica impecabila a interiorului.

Geamul pentru cabină Fargo este fabricat din sticlă securizată Crystal Clear de înaltă calitate, cu un strat cu laser Easy Clean.

Datorită elementelor de finisaj negru, produsul nostru este extrem de elegant, și-n același timp universal, și cu siguranta se va potrivi în ​​decorul camerei tale, indiferent dacă va fi o baie în stil modern sau clasic.

Cabină are un profil universal, montat pe dreapta sau pe stânga.
Datorită designului sau, cabină de dus Fargo ne permite sa o instalam pe o cadita de dus de diferite înălțimi sau direct pe podea. Setul include tot ce este necesar pentru instalarea cabinei: garnituri, maner, balamale

Înainte de a cumpăra, măsurați cu atenție lățimea și înălțimea locașului. O cabină bine aleasă va crea aspectul perfect al băii și va oferi doză potrivită de intimitate.

Manual

instrucțiuni și fișiere de descărcat

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!