Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană layouts.cs Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă

:

Robinet pentru cada Rea Ortis L.Gold

ID: 3322
 • 1489,00 Lei
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Tip baterie: de cada
Tip montaj baterie: de podea
Material: alama
Finisaj baterie: auriu deschis
Tip cap: Ceramica
Inaltime baterie 116 mm
Interval pentru scurgere 20 mm
Diametru pentru conectare: 38 inch
Lungimea furtunurilor incluse în set: 50 cm - Tucai
Garantie: 5 ani
Producator: Rea
Descriere

Baterie de podea crom modern și funcțional impresionează prin designul său neobișnuit. Va umple perfect spațiul băii. Produsul este fabricata din alamă acoperită cu un strat de crom. Bateria este foarte durabilă și ușor de curățat.

Robinetele independente pentru cadă sunt o opțiune modernă și elegantă pentru amplasarea bateriilor în fiecare baie. Este o alternativă interesantă la robinetele montate în pereți și pe marginile căzilor. Sunt perfecte pentru băi mai mari, servind nu numai un rol pur funcțional, ci și decorativ. În combinație cu o cadă frumoasă, care se potrivește cu designul robinetului, acestea creează un efect vizual perfect. Capetele din ceramică garantează o durată lungă de viață, receptorul este echipat cu sistemul Anti-Calc pentru a preveni acumularea de calcar.

Intreba despre produs

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!