Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Lavoar Ceramic pentru blat SAMI GOLD Alb

ID: 4008
EAN: 5902557343171
SKU: REA-U1801
 • 589,00 Lei
  Transport gratuit la plata cu card
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Tip de montare: Pe blat
Culoarea: AuriuAlb
Adancime lavoar 100 mm
Material: Ceramica sanitara
Inaltime lavoar 120 mm
Preaplin: Nu
Lungime lavoar 360 mm
Orificiu pentru preaplin: Nu
Latime lavoar 360 mm
Diametru orificiu pentru scurgere: 45mm
Garantie: 24 luni
Producator: Rea
Descriere

Vă prezentăm un lavoar frumos și extrem de funcțional și modern SAMI Gold White. Este un produs care îți va umple perfect spațiul de baie, păstrând în același timp aspectul imaculat și estetica interiorului. Chiuveta este potrivită pentru montarea pe un blat sau dulap. A fost realizat din obiecte sanitare de înaltă calitate. Datorită etapei speciale de producție, este durabil și ușor de păstrat curat, iar culoarea nu se va estompa nici după mulți ani. Puteți găsi fitinguri și dopuri potrivite pentru chiuveta dvs. în celelalte licitații ale noastre. Vă invităm să priviți oferta noastră. Lavoarul Sami a fost realizat folosind cea mai recenta tehnologie SLIM EDGE, care a facut posibila obtinerea unei forme cu margini incredibil de subtiri. Totul a fost finalizat cu cea mai la modă culoare a sezonului. Lavoar în combinație cu armăturile albe formează duo-ul perfect care va încânta pe toată lumea. În fotografie, împreună cu lavoarul Lugango Gold, arătăm baterii și dopuri de aceeași culoare frumoasă.

instrucțiuni și fișiere de descărcat

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!