Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană layouts.cs Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă

Cod de reducere:REA10%

Lavoar Ceramic pentru blat SAMI GOLD Alb

ID: 4008
 • 475,00 Lei
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Tip de montare: Pe masa de joc
Culoarea: AuriuAlb
Lungime lavoar 360 mm
Latime lavoar 360 mm
Inaltime lavoar 120 mm
Adancime lavoar 100 mm
Material: Ceramica sanitara
Orificiu pentru baterie: Nu
Orificiu pentru scurgere: Nu
Diametru orificiu pentru scurgere: 45mm
Garantie: 24 luni
Producator: Rea
Descriere

Vă prezentăm un lavoar frumos, extrem de funcțional și modern SAMI Gold White. Este un produs care vă va umple perfect spațiul din baie, menținând în același timp aspectul și estetica impecabile a interiorului. Lavoarul este adaptat pentru a fi montat pe un blat sau un dulap. A fost realizat din ceramică sanitară de înaltă calitate. Datorită unei faze speciale de producție, este durabilă și ușor de curățat, iar culoarea nu se va estompa nici după mulți ani. Robinetele și dopurile pentru chiuvetă adecvate pot fi găsite în celelalte licitații. Vă invităm să vizualizați oferta noastră.

Lavoarul Sami a fost realizat cu cea mai recentă tehnologie SLIM EDGE, care a permis obținerea unei forme cu margini incredibil de subțiri. Cea mai la modă culoare din acest sezon. Lavoarul în combinație cu fitinguri albe creează un duo perfect care va încânta pe toată lumea. În fotografie, împreună cu chiuveta, vă prezentăm robinete Lugango Gold și un dop de aceeași culoare frumoasă.

Intreba despre produs

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!