Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Engleză layouts.de-at layouts.fr-be Bulgară Croat layouts.sr-me Republica Ceha layouts.et layouts.fi Franceză layouts.el Spaniolă Olandeză layouts.en-ie Lituaniene Letonă Germană Lustrui layouts.pt Rusă Românesc layouts.sr Slovacă layouts.sl Ucraineană Maghiar Italian

COD REDUCERErea5

Despre noi Rea

Marca REA și-a făcut debutul pe piața poloneză în 1993.

De atunci, ca răspuns la nevoile dumneavoastră, ne-am completat oferta cu produse noi, de înaltă calitate și la modă. Suntem specializați în producția și importul de accesorii pentru baie și bucătărie. Pe baza anilor de experiență, garantăm că toate produsele noastre sunt 100% sigure pentru sănătate și extrem de funcționale.

Gama noastră de produse vă permite să vă echipați baia cu articole precum Asortimentul nostru vă permite să vă echipați baia cu elemente precum paravane, cabine de duș, uși încastrate, panouri de duș, seturi incastrate, dușuri cu efect de ploaie, baterii, rigole liniare, ceramică sanitară etc. Ne asigurăm că ne îmbogățim sistematic oferta cu articole noi, caracterizate prin valori estetice și funcționale ridicate.

Suntem deschiși la orice sugestii și propuneri – prioritatea noastră este satisfacția clienților și satisfacerea celor mai sofisticate așteptări. Peste 500 000 de clienți mulțumiți au avut deja grijă de mobilierul lor de baie la noi. Garanțim o gamă largă de produse pentru baie, sfaturi profesionale și servicii prietenoase.

Newsletter

Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
Înscrieți-vă astăzi la newsletter!