Lei

Prin utilizarea site-ului web fără a modifica setările browserului dvs., sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteți modifica oricând setările browserului care determină salvarea acestora.
Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre Politica privind cookie-urile .

  OK
Lustrui Engleză Germană layouts.cs Franceză Lituaniene Rusă Românesc Slovacă Maghiar Italian Bulgară Ucraineană Spaniolă

Cod de reducere:REA10%

Chiuvetă din conglomerat GOYA 60cm + Cadru

ID: 4769
 • 1098,00 Lei
 • -
  +
 • Varianta selectată este acum indisponibilă.

  Anunță-mă când ajunge:

Parametri tehnici
Tip de montare: Wall-hung
Culoarea: Alb
Lungime lavoar 600 mm
Latime lavoar 370 mm
Inaltime lavoar 140 mm
Adancime lavoar 90 mm
Material: Placa de conglomerat
Orificiu pentru baterie: Da
Orificiu pentru scurgere: Nu
Diametru orificiu pentru scurgere: 45mm
Garantie: 24 luni
Descriere

Vă prezentăm un lavoar frumos, extrem de funcțional și modern. Este un produs care vă va umple perfect spațiul din baie, păstrând în același timp un aspect impecabil și estetica interiorului. Lavoarul este fabricat din conglomerat alb de zăpadă de înaltă calitate. Chiuveta poate fi agățată sau montată direct pe blat.


Conglomeratul este materialul din care este fabricat chiuveta Goya. Este caracterizat de o durabilitate excepțională – atât la deteriorări mecanice, zgârieturi și chiar la temperaturi ridicate.


Manopera solidă și atentă va asigura o utilizare confortabilă și sigură. În plus față de durabilitatea excelentă, conglomeratul, în ciuda culorii albe ca zăpada, este foarte ușor de curățat.


Lavoarele din conglomerat sunt, de asemenea, o alegere simplă pentru persoanele care apreciază estetica și simplitatea. Stilul modern și durabilitatea ridicată sunt principalele caracteristici ale acestui material.


Capac de scurgere inclus.
Cadru dedicat inclus.

Intreba despre produs

Produse care te pot interesa

  Newsletter

  Fiți la curent cu oferta, promoțiile și ofertele noastre speciale!
  Înscrieți-vă astăzi la newsletter!